Άρης Λεμεσού: Όπως το υπολόγιζε και πιο… ξέγνοιαστος!

Άρης Λεμεσού: Όπως το υπολόγιζε και πιο… ξέγνοιαστος!

Σάββας Νεοκλέους
ariskvili
Το δύο στα δύο έκανε ο Άρης Λεμεσού. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι κέρδισε, έστω και δύσκολα, τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ με 1-0 και έκανε αυτό που σχεδίαζε, ήθελε πριν την έναρξη του φετινού μαραθωνίου, να ξεκινήσει με δύο τρίποντα, πριν την πρώτη διακοπή.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα επί της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών στο «Αμμόχωστος» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/08) τη νεοφώτιστη του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, Ομόνοια 29Μ.

Αν και είχε κατοχή μπάλας, αν και έλεγχε το παιχνίδι, το γκολ δεν ερχόταν για τον Άρη, ο οποίος πιο προσεχτικός και μετά που… ρίχτηκε ο Κβιλιτάια στο παιχνίδι, ελέω αναγκαστικής αλλαγής Κοκόριν, έγινε πιο επικίνδυνος, δραστήριος και στο 77΄ με κεφάλι ο Γεωργιανός λύτρωσε τη Λεμεσιανή ομάδα.

Στα θετικά, πέρα από το τρίποντο, είναι το πρώτο γκολ του Κβιλιτάια, καθώς και η παρουσία στο βασικό σχήμα του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος Γκόλντσον.

Είναι η αρχή ενός μαραθωνίου και σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει να παίρνεις την ουσία. Ο Άρης τα κατάφερε, έχει το απόλυτο, δύο στα δύο τρίποντα, έξι βαθμούς. Πιο άνετος, ξέγνοιαστος θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να ετοιμαστεί ακόμη καλύτερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η 3η αγωνιστική για τον Άρη περιλαμβάνει εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ στη συνέχεια έχει τρία συνεχόμενα ντέρμπι, το τοπικό με τον Απόλλωνα, μετά Πάφος FC (εκτός) και Ομόνοια.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα