Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Ξεχνάμε προσωρινά την Ευρώπη, επικεντρωνόμαστε στο τρίτο αστέρι»

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Ξεχνάμε προσωρινά την Ευρώπη, επικεντρωνόμαστε στο τρίτο αστέρι»

Newsroom
apoel_organomenoi
Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη των υποχρεώσεων στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο ξεκινάει η μάχη του πρωταθλήματος και οι Πορτοκαλί θα είναι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή. Ξεχνάμε προσωρινά την Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στο 3ο αστέρι, το οποίο θέλουμε να ράψουμε πάνω από την ένδοξη ασπίδα τον ερχόμενο Μάιο.

Ξέρουμε πως η μάχη δεν θα είναι εύκολη, άλλωστε κάποιοι φρόντισαν να μας το δείξουν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Εμείς όμως δεν γεννηθήκαμε για τα εύκολα. Αντιθέτως, αυτό που μας καυλώνει είναι τα δύσκολα και μάλιστα εναντίον όλων.

Όλοι κοντά στον Πρωταθλητή λοιπόν την Κυριακή, αφού επιβάλλεται να ξεκινήσουμε με το τρίποντο. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς και από εκεί θα ξεκινήσουμε την πορεία για το ΓΣΠ.

Καλούμε τους αθλητές του ΑΠΟΕΛ, να δείξουν το ίδιο πάθος με τον κόσμο, να αγωνιστούν ως πρωταθλητές και να δώσουν πίσω λίγη χαρά στον κόσμο που έχουν πικράνει με τα τελευταία αποτελέσματα. Σε αυτόν τον κόσμο που κατακλύζει το ΓΣΠ σε κάθε αγώνα του ΘΡΥΛΟΥ, που δημιουργεί κόρεο που αφήνουν τους πάντες άφωνους, που έχει τόσο πάθος και παλμό που τον κατατάσσει ως ένα από τα μεγαλύτερα οπαδικά σύνολα της Ευρώπης.

Έχετε χρέος λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, να παλέψετε για αυτόν τον κόσμο, να δώσετε τα πάντα έτσι ώστε να τον κάνετε ευτυχισμένο, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη.

Εμείς, θα είμαστε εκεί, όπως πάντοτε…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα