ΑΠΟΕΛ: Καλείται να ξυπνήσει στη Λάρνακα

ΑΠΟΕΛ: Καλείται να ξυπνήσει στη Λάρνακα

Newsroom
apoel adinamies
Μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα (14/9,19:00), είναι η νίκη, η οποία θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση και το ηθικό, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στον ΑΠΟΕΛ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, έχοντας μοναδικό στόχο να κατακτήσουν την πρώτη νίκη της σεζόν, αφήνοντας πίσω τις απογοητεύσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα βρεθεί αύριο στη Λάρνακα, όπου στο στάδιο «Αμμόχωστος» θα αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ανάγκη για το τρίποντο είναι επιτακτική, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την αποκατάσταση της αυτοπεποίθησης και του ηθικού, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η Καρμιώτισσα, έχει φέτος υψηλές φιλοδοξίες και δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Στόχος της είναι να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, γεγονός που καθιστά τον αγώνα ακόμη πιο απαιτητικό για τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, για την ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες, το επικείμενο ματς σηματοδοτεί μια ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Μετά τη βαριά ήττα από τον Εθνικό στο ΓΣΠ (1-3) και τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν καλούνται να ανασυνταχθούν και να αφήσουν πίσω τις απογοητεύσεις. Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ως ευκαιρία για αναθεώρηση και σκληρή προετοιμασία.

Το ζητούμενο πλέον είναι η συσπείρωση, η απόλυτη προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και η ανάδειξη του εγωισμού που πρέπει να χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωταθλητών.
Το παιχνίδι του Σαββάτου (14/9, 19:00) αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς η ανάγκη για νίκη δεν είναι απλώς ζήτημα βαθμών, αλλά καθορίζει και την ψυχολογική ανάταση του γαλαζοκίτρινου συνόλου. Η δημιουργία ενός σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων μπορεί να δώσει στον ΑΠΟΕΛ τη σταθερότητα που αναζητά και να θέσει τις βάσεις για επιτυχημένη συνέχεια. Το ματς απέναντι στην Καρμιώτισσα είναι η πρώτη στροφή σε αυτόν τον δρόμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα