Ούγκο Μάρτινς: «Στα τελευταία 25 λεπτά δείξαμε άλλη εικόνα»

Ούγκο Μάρτινς: «Στα τελευταία 25 λεπτά δείξαμε άλλη εικόνα»

Newsroom
ΟΥΓΚΟ ΜΑΡΤΙΝΣ
Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του, παρά την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού (31/8), εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, Ούγκο Μάρτινς.

Παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού στο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, η Ομόνοια Αραδίππου παρουσίασε ξανά καλό πρόσωπο στο χορτάρι.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των νεοφώτιστων, Ούγκο Μάρτινς, δηλώνοντας πως στα 25 τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στους οπαδούς της για τους τρεις βαθμούς. Νομίζω τα τελευταία 25 λεπτά δείξαμε άλλη εικόνα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα και να πιέσουμε».

Αν τον προβληματίζει το ότι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες η ομάδα του:

«Φυσικά και με προβληματίζει. Οι πιο πολλοί παίκτες είναι νεαροί και πρέπει να δείξουμε υπομονή. Λείπουν πέντε ποδοσφαιριστές με τις Εθνικές τους. Παίξαμε σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ένα μεγάλο κλαμπ. Παίξαμε και εκτός με την Ανόρθωση. Ήταν ανταγωνιστικοί και μου αρκεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα