Ομόνοια Αραδίππου - Άρης Λεμεσού 0-3: Συνεχίζουν αλάνθαστοι με 3/3 οι παίκτες του Σπιλέφσκι

Newsroom
Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε της Ομόνοιας Αραδίππου, με 3-0 εκτός έδρας. Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, απέναντι στους νεοφώτιστους που δεν έχουν σκοράρει ακόμα στην Α' κατηγορία.

Εύκολη υπόθεση ήταν για τον Άρη το ματς της 3ης αγωνιστικής, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, με την ομάδα της Λεμεσού να παίρνει άνετα τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον Μοντνόρ να ανοίγει το σκορ με πλασέ από το 2ο μόλις λεπτό.

Η συνέχεια δεν ήταν ιδανική, μιας και ο Ουρόσεβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης επανεξέτασε μία φάση στην οποία είχε εμπλακεί ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, για να διαπιστώσει ότι είχε παρεμποδίσει τον Μπόργκε σε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.

Αν και... λαβωμένος, ο Άρης συνέχισε να υπερέχει και έχασε μία πολύτιμη ευκαιρία στο 40+3'. Ο Κβιλιτάια βρήκε δίχτυα όμως ήταν εκτεθειμένος.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (45+6'), ο Ομόνοια έφθασε κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Λίμα να σταματάει στο δοκάρι του Άλβες.

Ο Γεωργιανός εξιλεώθηκε στο 64ο λεπτό ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την «εσχάτη των ποινών» μετά από πτώση του Σαβό μέσα στην περιοχή στο 78', ωστόσο ο διαιτητής δεν είδε κάτι μεπτό στη φάση. Ο ίδιος όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει το 0-3, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στο 83', υπογράφοντας την τρίτη νίκη της ομάδας του σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια Αραδίππου.: Λόρια, Θεοχάρους (61′ Χριστοδούλου), Ταβάρες (61′ Κούτσακος), Ζερόμ, Σιήκκης (81′ Αναστασίου), Χαβέλκα (81′ Τεισέιρα), Λίμα, Μπάντζι, Μπόργκες, Ποντικός (71′ Αβραάμ), Γκόμες.

Άρης Λεμεσού: Βανά, Σανέ (36′ Μποάκι), Ουρόσεβιτς, Γκόλντσον, Καζού, Στρούσκι, Σαρφό (36′ Γιαγκό), Μοντνόρ, Μπένγκτσον (46′ Μπένγκτσον), Γκομίς (57′ Νίκολιτς), Κβιλιτάια (71′ Σάβο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα