Νέα Σαλαμίνα: Πίστη για θετικό ξεκίνημα παρά τη δύσκολη πρεμιέρα

Νέα Σαλαμίνα: Πίστη για θετικό ξεκίνημα παρά τη δύσκολη πρεμιέρα

Πάνος Λάρκος
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να ξεκινήσει απόψε (20:30, Live από το Gazzetta Cyprus) την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα, όπου επικρατεί αισιοδοξία μετά τις μεταγραφές και την προετοιμασία.

Πανέτοιμοι δηλώνουν στη Νέα Σαλαμίνα για την σημερινή πρεμιέρα (20:30) της ομάδας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ομόνοια μέσα στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έπαιξε στην 1η αγωνιστική μιας και η Πάφος ζήτησε αναβολή λόγω του ευρωπαϊκού της αγώνα και σήμερα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και από το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί και από την ποιότητα των παικτών που ήρθαν αλλά και από την προετοιμασία. Αυτό είναι που τον γεμίζει αισιοδοξία ότι η σημερινή πρεμιέρα της ομάδας του θα φέρει κάτι καλό και θα μπορέσει να προσφέρει και στον κόσμο κάτι το αξιόλογο.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Νάρσιγκ και ο Βίκτωρος που ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στην αποστολή αναμένεται να είναι ο Σεργίου ο οποίος δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού μιας και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και θέλει λίγο χρόνο ακόμη.

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα είναι πολλά και ο Κύπριος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Μία πρόβλεψη όμως για τον σημερινό αγώνα είναι με τον Μελίσσα στο τέρμα, δεξί μπακ ο Λεόυκο, αριστερό ο Λέζιακς που θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Ντιακιτέ με τον Μιχαήλ να διεκδικεί θέση.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε Μπεχαράνο, Καρλίτος και Φράγκο, στα δυο άκρα της επίθεσης Γκιμπέλε και Παπαγεωργίου και στην κορυφή του Ντουρμισάι. Υπάρχουν και πολλά άλλα σενάρια αλλά ας κρατήσουμε αυτή την ενδεκάδα με τον Χριστοδούλου να έχει και τις επιλογές των Φερνάντες, Μπαχασά, Βέλλιου και όχι μόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα