Απόλλων Λεμεσού: Απόδραση ηρεμίας

Απόλλων Λεμεσού: Απόδραση ηρεμίας

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Νίκη... ηρεμίας ήταν η χθεσινή (1-2, 31/8) κόντρα στην Ανόρθωση για τον Απόλλωνα Λεμεσού, που πλέον έχει δυο βδομάδες στη διάθεσή του ώστε να δουλέψει τις αδυναμίες του.

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού επί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (1-2)

Μετά την ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Απόλλωνας ταξίδεψε χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχοντας μονάχα στο μυαλό του να επιστρέψει από εκεί με το τρίποντο στις αποσκευές.

Κάτι που κατάφερε, έχοντας ένα ουσιαστικό 10λεπτο, από το 40΄ μέχρι το 50΄ του ντέρμπι, σκοράροντας τα δύο γκολ, με Μάρκες και Ζμέρχαλ.

Περίμενε ότι η Ανόρθωση μπροστά από τον κόσμο της και μέσα στο γήπεδο της θα έμπαινε με επιθετικές διαθέσεις, κατάφερε ο Απόλλωνας και κράτησε το μηδέν και μετά που πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε στροφές και… κτύπησε σε κρίσιμα χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

Μία νίκη, όπου μετά την ήττα στην πρεμιέρα, κακά τα ψέματα, φέρνει την ηρεμία στο οικοδόμημα του Απόλλωνα και δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία με πιο καθαρό μυαλό να δουλέψει για τη δύσκολη συνέχεια.

Υπάρχει η ευκαιρία τώρα με τη διακοπή στο πρωτάθλημα να δουλέψει ο Απόλλωνας σε λάθη και αδυναμίες, αλλά και ο χρόνος σε παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενοχλήσεων, να ξεπεράσουν, ούτως ώστε με την επιστροφή στη δράση να είναι ακόμη πιο έτοιμος για το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ.

Πάντως, για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Απόλλωνας έχει παράπονα από τη διαιτησία και δεν αποκλείεται, αν και κέρδισε χθες, να απασχολήσει τη διοίκηση τις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα