Ανόρθωση: Ήττα με γλυκόπικρη γεύση και τα νέα δεδομένα στην ενίσχυση

Ανόρθωση: Ήττα με γλυκόπικρη γεύση και τα νέα δεδομένα στην ενίσχυση

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Παρά το γεγονός πως είχε μια ικανοποιητική εικόνα στο χορτάρι, η Ανόρθωση ηττήθηκε εντός με 1-2 από τον Απόλλωνα (31/8). Η διακοπή των Εθνικών ομάδων αποτελεί ευκαιρία για δουλειά, την ίδια ώρα που αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Το ήθελε πολύ, το πάλεψε, έφτιαξε τις ευκαιρίες της, είχε πάθος αλλά δεν είχε το εύκολο γκολ και καθαρό μυαλό για να αποφύγει εύκολα ατομικά λάθη. Αυτός ο συνδυασμός πραγμάτων έφεραν την πρώτη ήττα για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, η οποία όμως συνδυάστηκε με ικανοποιητική σε γενικές γραμμές εμφάνιση και στο τέλος του αγώνα μπορεί να αισθάνεται και αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Ίσως ο βαθμός της ισοπαλίας να ήταν πιο δίκαιος για την τροπή που πήρε το ματς, όμως η Ανόρθωση πλήρωσε κάποια λάθη και κυρίως το λάθος του Μλάντοβιτς στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα όπου έχασε την μπάλα υπό πίεση και έγινε το 2-0 που έκανε τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου η Ανόρθωση έπαιξε πιο επιθετικά, δημιούργησε φάσεις, είχε ένα καλύτερα δομημένο πλάνο στο γήπεδο αλλά στο τέλος δεν ήταν αρκετό αυτό για να της δώσει κάτι από την αναμέτρηση. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη πικρία στα ενδότερα της ομάδας αλλά καλό είναι να μπορέσει η ομάδα μέσα από τη διακοπή να δουλέψει όπως πρέπει για να βελτιωθεί σε κάποια σημεία που θα την βοηθήσουν στη συνέχεια.

Αλλαγή μεταγραφικού πλάνου

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και είναι ξεκάθαρο επίσης ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στην εξεύρεση παικτών στα δικά της οικονομικά δεδομένα. Γι’ αυτό και εκεί που η Ανόρθωση πήγαινε για τρεις ακόμη κινήσεις δεν αποκλείεται να αρκεστεί στις δυο κινήσεις για την επίθεση.

«Σκασμένος» ο Οκκάς

Το ήθελε πολύ το χθεσινό ματς ο Οκκάς για πολλούς λόγους. Πίστευε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και ήταν «σκασμένος». Την ίδια ώρα είδε κάποια πράγματα που άρεσαν και αν γίνει καλή δουλειά τις επόμενες δυο βδομάδες μπορεί η «Κυρία» να δείξει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα