Ανόρθωση, Οκκάς: «Δεν χάσαμε από τα διοικητικά θέματα, ήμασταν ανέτοιμοι»

Ανόρθωση, Οκκάς: «Δεν χάσαμε από τα διοικητικά θέματα, ήμασταν ανέτοιμοι»

Newsroom
okkas 14/9
Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, μετά την ήττα με 3-1 από την Πάφο στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Πάφος επικράτησε 3-1 της Ανόρθωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης», με το σύνολο του Οκκά να συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου μίλησε σχετικά με το τι έφταιξε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι στα πάνω της. Είναι πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε και δίκαια πήρε τη νίκη. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, άλλη μια αγωνιστική που μένουμε μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ξέρουμε είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλια. Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη και την ευρωπαϊκή της πορεία. Δεν χάσαμε από τα διοικητικά θέματα σήμερα, δεν ήμασταν σε ετοιμότητα. Τα διοικητικά προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα