Φανούριος: «Υπάρχει μεγάλος θυμός για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα από την διαιτησία»

Φανούριος: «Υπάρχει μεγάλος θυμός για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα από την διαιτησία»

Newsroom
ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Παραπόνων συνέχεια για την κυπριακή διαιτησία, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριο Κωνσταντίνου να δηλώνει πως ο σύλλογος δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταδικάσει την προσπάθεια της ομάδας.

Τα παράπονα για την κυπριακή διαιτησία συνεχίζονται, καθώς μετά τον Νικόλα Λεβέντη της ΑΕ Λεμεσού, σειρά πήρε ο συνάδελφός του και εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης έχει ήδη μεταφέρει στον πρόεδρο της ΚΟΠ την έντονη δυσαρέσκεια και τον θυμό του Απόλλωνα, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως ο σύλλογος έχει επενδύσει χρήματα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον καταδικάσει.

Επίσης, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χάμπου αλλά και στον Σάντος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα της διαιτησίας:

«Είναι κάτι το οποίο το εξετάζουμε, συνήθως την πρώτη μέρα της εβδομάδας υπάρχει η σύσκεψη ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και η διαιτησία. Είμαστε εμφανώς δυσαρεστημένοι από την διαιτησία στα πρώτα δύο παιχνίδια. Μας βρίσκει παντελώς απογοητευμένους. Ο Νίκος Κίρζης μετέφερε στον πρόεδρο της ΚΟΠ να δώσει ευκαιρία σε Κύπριους διαιτητές για να δούμε πως θα ανταποκριθούν. Δεν μπορεί κανείς να στερεί πράγματα από χιλιάδες οπαδούς. Δεν μπορεί η διαιτησία να καταδικάζει παράγοντες, διοικήσεις και τα όνειρα κόσμου γιατί το επίπεδο δεν συμβαδίζει με το επίπεδο των ομάδων. Είδαμε… καινούριους κανονισμούς από τους διαιτητές, Υπάρχουν πολλά και στον πειθαρχικό έλεγχο. Είχαμε πέναλτι με τον Μάρκες, υπήρχε παράβαση 100%».

Θέλετε κι εσείς ξένους; Θα είναι κοινό το αίτημα με την ΑΕΛ;

«Δεν θα πω πράγματα τα οποία δεν έχουν αποφασιστεί. Θα το εξετάσουμε και θα ενημερώσουμε. Ο Νίκος Κίρζης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και υπάρχει μεγάλος θυμός για το τρόπο που η ομάδα αντιμετωπίστηκε από την διαιτησία στα δύο παιχνίδια. Εμείς είχαμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε την Κυπριακή διαιτησία. Θυσιάσαμε χρήμα για να φτιάξουμε την ομάδα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας καταδικάζει. Να ευχαριστήσουμε την Ανόρθωση για την πολύ καλή φιλοξενία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τον κόσμο της Ανόρθωσης που χειροκρότησε τον Χάμπο την ώρα της αλλαγής».

Για τον Χάμπο:

«Ο Χάμπος στάθηκε άτυχος για πολλοστή φορά. Yπέστη ρήξη εκφυτικού τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους. Θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ακριβή χρόνο επιστροφής».

Για τον Σάντος:

«Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα