Μάγιερ, ο «αόρατος μάγος» του ΑΠΟΕΛ

Μάγιερ, ο «αόρατος μάγος» του ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΜΑΞ ΜΑΓΕΡ
Θεωρήθηκε ως μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές, ωστόσο ο Μαξ Μάγιερ σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιώσει (ακόμη) τις προσδοκίες, με τον χρόνο για αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις ήδη να πιέζει.

Μετακόμισε στον ΑΠΟΕΛ με μεγάλες προσδοκίες, αλλά μέχρι στιγμής η απόδοση του Μαξ Μάγιερ απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Παρά το ότι θεωρήθηκε μια από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού, ο Γερμανός μέσος δεν έχει βρει τα πατήματά του. Σε κάθε αγώνα, ο Μάγιερ μοιάζει να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό και τις απαιτήσεις, αφήνοντας τους φιλάθλους και το τεχνικό επιτελείο προβληματισμένους.

Η εμπειρία του σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έδωσε ελπίδες ότι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύεται διαφορετική. Ο Μάγιερ φαίνεται αποκομμένος από τους συμπαίκτες του, δυσκολεύεται να συνδεθεί με το παιχνίδι και να συνεισφέρει δημιουργικά, κάτι που ήταν βασικός λόγος της απόκτησής του. Το κέντρο του ΑΠΟΕΛ δείχνει να υποφέρει από την έλλειψη της καθοριστικής παρουσίας που υποσχόταν ο Γερμανός άσος.

Η πίεση για άμεσα αποτελέσματα είναι μεγάλη και η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται. Η εικόνα του Μάγιερ μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική, και η αμφιβολία για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στον ΑΠΟΕΛ αυξάνεται.

Είναι εμφανές ότι ο Μάγιερ πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία και την προσέγγισή του στο παιχνίδι για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το ταλέντο και οι δυνατότητές του είναι αδιαμφισβήτητα, αλλά χρειάζεται να αποδειχθούν στο γήπεδο. Ο χρόνος κυλά και η αναστροφή της κατάστασης αποτελεί πλέον προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα