Ανόρθωση: Οι αστοχίες που στοιχίζουν και η πρωτοβουλία των οργανωμένων

Ανόρθωση: Οι αστοχίες που στοιχίζουν και η πρωτοβουλία των οργανωμένων

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΠΑΔΟΙ
Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια καλή ευκαιρία ώστε η Ανόρθωση να δουλέψει τα λάθη της, να βελτιώσει (με προσθήκες) τις αστοχίες στον σχεδιασμό και παράλληλα να... πλησιάσει στο τέλος το ζήτημα των επενδυτών.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν. Η Ανόρθωση έδειξε στο γήπεδο ότι ήθελε πολύ να κερδίσει τον αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε. Το πάλεψε όσο μπορούσε, διεκδίκησε το ματς αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Αγωνιστικά έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα και σίγουρα αν δεν γινόντουσαν κάποια ατομικά λάθη, τότε η μοίρα του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική. Συνηθίζεται να λέμε ότι η διακοπή κάνει καλό σε ομάδες καινούργιες που θέλουν χρόνο. Και η Ανόρθωση είναι μία τέτοια ομάδα. Είναι μία ομάδα που θα χρειαστεί πίστωση χρόνου για να μπορέσει να βγάλει ομοιογένεια στο γήπεδο και να φθάσει στα επίπεδα που μπορεί.

Είναι ικανό όμως αυτό από μόνο του να φέρει κάτι καλό στην Ανόρθωση; Θα μπορέσει η ομάδα ακόμη και να φθάσει στο τοπ της απόδοσης της να διεκδικήσει κάτι στο πρωτάθλημα; Όπως για παράδειγμα την είσοδο της στην πρώτη εξάδα; Για να γίνει αυτό πιο εφικτό και πιθανό, θα πρέπει στις κινήσεις που απομένουν για να γίνουν να έρθουν παίκτες που θα δώσουν πράγματα.

Και είναι ξεκάθαρο τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν αστοχίες στο κομμάτι της ενίσχυσης, όπως και λάθος ενέργειες που έφεραν μακριά κάποιους παίκτες. Ο χρόνος πιέζει και η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει παίκτες επιθετικά. Πιθανόν να μην πάει για τρεις παίκτες όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να έρθει ενίσχυση που θα βοηθήσει την ομάδα αλλά και τον Οκκά για να μπορέσει να έχει επιπλέον επιλογές.

Ενέργειες οργανωμένων και επενδυτές

Το θέμα με τους επενδυτές δεν έχει πάψει να απασχολεί και να ενδιαφέρει τα ενδότερα της Ανόρθωσης. Σε μία προσπάθεια να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία με τους Ρώσους που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα διοικητικά της Ανόρθωσης οι οργανωμένοι έχουν προβεί σε μία σειρά από εισηγήσεις και ενέργειες για να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στόχος είναι να κυλήσουν πολύ πιο γρήγορα τα πράγματα και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα των επενδυτών. Να γίνει προσπάθεια το όλο θέμα να ξεκαθαρίσει με κάποιο τρόπο μέσα στις επόμενες βδομάδες και αν υπάρχει όντως «ζεστό» ενδιαφέρον να βοηθήσει και η ίδια η ομάδα στο να γίνουν βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Έχουν κατατεθεί κάποιες προτάσεις από τους οργανωμένους προς τη διοίκηση και γι’ άλλα θέματα όπου στόχο έχουν να γίνουν πολύ πιο λειτουργικά τα πράγματα σε διάφορους τομείς που τη δεδομένη στιγμή προκύπτουν αδυναμίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα