ΑΠΟΕΛ: Ο Ραντζέλοβιτς και η λήψη αποφάσεων

Newsroom
ΑΠΟΕΛ: Ο Ραντζέλοβιτς και η λήψη αποφάσεων
Η αποχώρηση του Σαΐντ Μεχρί, ο οποίος δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς για τα σχέδια της φετινής χρονιάς, άδειασε αυτομάτως θέση στον κατάλογο Α’, με το όνομα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η κενή θέση, έχει ανοίξει τις συζητήσεις για ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ, καθώς οι εμφανίσεις στα πρώτα επτά επίσημα παιχνίδια δεν ήταν οι αναμενόμενες. Η διοίκηση έχει κινητοποιηθεί, αναζητώντας επιλογές που θα μπορούσαν να προσφέρουν ποιότητα και ισορροπία στο ρόστερ, χωρίς να αναζητείται κάποιος «σωτήρας», αλλά περισσότερο μια ουσιαστική ενίσχυση.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του 27χρονου Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Ραντζέλοβιτς, παίκτης του Ολυμπιακού, διαθέτει εμπειρία από σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί την περασμένη χρονιά ως δανεικός στη Ρουμπίν Καζάν με 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι ικανότητές του ως ακραίος επιθετικός είναι αυτές που προσελκύουν την προσοχή, ενώ η συμμετοχή του στην ομάδα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, χωρίς να θεωρείται πανάκεια για τα προβλήματα.

Το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 9 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος πιέζει για τη λήψη αποφάσεων. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλείται να κινηθεί προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι η επιλογή που θα γίνει, θα είναι η πλέον κατάλληλη για τις ανάγκες του συνόλου. Σημειώνεται πως στις 4 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε League Phase των διοργανώσεων της UEFA, θα πρέπει να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα στην οποία δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στη συνέχεια.

Η προσθήκη στον κατάλογο Α’, λοιπόν, θα πρέπει να προσδώσει σταθερότητα και να ενισχύσει τη συνολική εικόνα του ρόστερ, με στόχο να βελτιωθεί η απόδοση και να επιστρέψει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα ανταγωνιστικότητας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα