Ανόρθωση: Οι διοικητικές αλλαγές που έρχονται, ο Σουσενάτσεφ και ο Γκιούρτσο

Ανόρθωση: Οι διοικητικές αλλαγές που έρχονται, ο Σουσενάτσεφ και ο Γκιούρτσο

Πάνος Λάρκος
dioikisi_anorthosi
Το Gazzeta Cyprus πρώτο σας αποκάλυψε χθες τις σκέψεις που γίνονται από μέλη της διοίκησης για να αποχωρήσουν. Κάποιοι το παίρνουν και λίγο πιο πέρα λέγοντας ότι δεν είναι απίθανο και σύσσωμη η διοίκηση να υποβάλει παραίτηση, όμως το δεδομένο είναι ότι έρχονται αλλαγές.

Το σίγουρο είναι ότι τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλά. Άλλα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και άλλα μπροστά. Συζητήσεις, επαφές, απαιτήσεις για αλλαγές από κάποιους, απαιτήσεις για αλλαγές συγκεκριμένων προσώπων και στην εξίσωση μπαίνει και το όνομα του Πέτρου Δημητρίου ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας συνδετικός κρίκος με τους Ρώσους επενδυτές και όχι μόνο.

Ο κ. Δημητρίου είναι γνωστός από την παρουσία του ως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, επί προεδρίας Νίκου Αναστασιάδη. Τον τελευταίο καιρό είναι κοντά στην ομάδα με διάφορους τρόπους και είναι διατεθειμένος να αναλάβει μέχρι και ηγετικό ρόλο στη νέα δομή που πιθανόν δημιουργηθεί στην Ανόρθωση. Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει κάτω από πιο επαγγελματικά πλαίσια και να υπάρξουν αλλαγές σε θέσεις, ρόλους και άτομα.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τροχοδρομηθούν αρκετές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και είναι σημαντικό οι όποιες αλλαγές γίνουν να γίνουν με καθαρό μυαλό και για το καλό της ομάδας και όχι για συμφέροντα των λίγων. Υπάρχουν άτομα που πρόσφεραν πολλά και που έχουν τις ικανότητες να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα…

Αναμονή για Σουσενάτσεφ


Στο περίμενε παραμένει η Ανόρθωση με την περίπτωση του Αρτούρ Σουσενάτσεφ. Ο επιθετικός από το Καζακστάν είναι ο στόχος του Οκκά αλλά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα με την Ανόρθωση να περιμένει την απάντηση της Χάποελ Μπερ Σεβά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Αν δεν βρεθεί λύση και αν δεν αποκτηθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας η «Κυρία» θα πάει σε άλλο επιθετικό.

Ενδιαφέρον για Γκιούρτσο


Από την στιγμή που υπάρχει δυστοκία για εξεύρεση ακραίου επιθετικού η Ανόρθωση έχει στρέψει την προσοχή της σε επιλογές και εντός Κύπρου. Μία αξιόλογη περίπτωση είναι του Άνταμ Γκιούρτσο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων της ΑΕΚ αλλά το συμβόλαιο του είναι υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας.

Αν πάρει αποζημίωση από την ΑΕΚ και ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του, τότε μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Όμως δεν πρέπει να παραγνωρίσει η Ανόρθωση το γεγονός ότι μιλάμε για ένα παίκτη επιρρεπή στους τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ρίσκο σε πιθανή απόκτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα