ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης ξανασήκωσε μανίκια!

ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης ξανασήκωσε μανίκια!

Newsroom
petridis sa pinto
Παρά το κύμα απογοήτευσης που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων, η διοίκηση παραμένει σταθερά στο πλευρό της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έχει ξεκαθαρίσει πως η τρέχουσα αγωνιστική εικόνα είναι μη αποδεκτή και πως δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ενημερωμένος πλήρως για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο, εμφανίζεται αποφασισμένος για κινήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της απόδοσης και στην ανασύνταξη των δυνάμεων.

Η πρόθεσή του να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, μέσω της απόκτησης ενός ή και δύο παικτών, υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για ανάκαμψη. Επιπλέον, έχει ζητήσει από τον Ζοζέ Ντομίνγκες και το τεχνικό επιτελείο του να βελτιώσουν την απόδοση του υφιστάμενου έμψυχου υλικού και να επικεντρωθούν σε τομείς που χρειάζονται άμεση παρέμβαση.

Η φυσική κατάσταση, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έχει αναδειχθεί ως κύριο πρόβλημα, και αποτελεί βασικό στόχο για τη νέα τεχνική ηγεσία. Οι προπονήσεις, που ξεκινούν από την Τετάρτη (4/9), θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει με καλύτερη αγωνιστική εικόνα, ανακτώντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των φιλάθλων του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα