ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ 0-4: «Περίπατος» για τους πρωταθλητές στο Παραλίμνι

Newsroom
Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες να επικρατήσει 4-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου.

«Περίπατο» έκανε ο ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι, επικρατώντας 4-0 της ΕΝΠ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Δύο γκολ πέτυχε ο Σεμπάκ, ένα ο Κιντίγια και ένα ο Δώνης στις καθυστερήσεις.

Κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ, με δυο γκολ, δοκάρι και εννιά τελικές

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε, έχοντας εννιά τελικές προσπάθειες, δοκάρι και δυο γκολ. Αφού προειδοποίησε με την κεφαλιά του Πέτροβιτς στο 4’ και τα σουτ των Μαρκίνιος στο 17’ και Κιντιγιά στο 24’, άνοιξε το σκορ πέντε λεπτά αργότερα με τον τελευταίο. Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, μετά από συρτό μονοκόματο σουτ και ασίστ του Σεμπάκ. Στη συνέχεια, ο Ελ Αραμπί απείλησε δις: πρώτα με σουτ στο 33’ και έπειτα με κεφαλιά στο 40’. Η ομάδα του Ντομίνγκες συνέχισε να κυριαρχεί και αφού ο Τεχέρα στο 44’ ‘εστειλε την μπάλα άουτ, ο Σεμπάκ έκανε το 2-0 στο 45’ με σουτ από κοντά.

Ίδια εικόνα, άλλα δυο γκολ για τους πρωταθλητές

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ με αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο του αγώνα και ο Σεμπάκ ξανά στο 56’ έκανε το 3-0. Στο 65’ ο Σαρφό αστόχησε από κοντά, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 71’, όταν, μετά από κόρνερ του Ανδρέου, ο Κορίνους αστόχησε με κεφαλιά. Το τελικό 4-0 καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τάσο Δώνη να χρίζεται σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παραλίμνι (Όρι Γκούντμαν): Αντεμπάγιο, Χούγκενχουτ, Κορίνους (76′ Χριστοφή), Ιωάννου (76′ Ασεβέδο), Σαμπού, Μεντί, Νόρτι (46′ Ντα Σίλβα), Κοσμά (53′ Κοτσώνης), Ανδρέου, Γκότλιμπ (68′ Μαυρουδής), Χαραλάμπους.

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Τσεπάκ (74′ Σατσιάς), Πέτροβιτς, Λαΐφης (62′ Ντβάλι), Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα (62′ Κόρμπου), Σαρφό, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (62′ Δώνης), Ελ Αραμπί (74′ Ντράζιτς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα