Ντομίνγκες: «Πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας, έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας»

Ντομίνγκες: «Πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας, έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας»

Newsroom
domingues
Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες παραχώρησε δηλώσεις.

Τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνιση, έδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, μετά τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision:

« Πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Χρειαστήκαμε να κάνουμε μια διαχείριση του ρόστερ. Να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Είμαι ικανοποιημένους από όλους τους ποδοσφαιριστές. Μετά από την ήττα, χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες και εμφανίσεις. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα γκολ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Για εμάς είναι ο12ος παίκτης o κόσμος. Τον ευχαριστούμε»

Στη συνέχεια στη Συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:

«Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς να βλέπουμε βελτίωση. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Δεν είναι εύκολο, γιατί παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Είναι ρίσκο όταν κάνουμε αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση. Η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες, είναι καλή αμυντικά. Ωστόσο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλο το ρόστερ μου. Έρχονται πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας.»

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας και αν παίζει ρόλο: « Σίγουρα. Όταν θέλαμε να πιέσουμε στα πρώτα παιχνίδια, ήμασταν αργοί και δεν κερδίζαμε τις μονομαχίες. Οι παίκτες δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο πιο οργανωμένοι. Είναι σημαντικός και ο ψυχολογικός παράγοντας.»

Για το αν ταιριάζει αυτό το στυλ του ΑΠΟΕΛ: «Ναι, αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε. Κυριαρχικό. Πρέπει να πω ότι φέτος έχουμε κάποιες διαφορετικές επιλογές σε σχέση με πέρσι. Πρέπει να παίζουμε και χωρίς την μπάλα, να έχουμε ποικιλία και σωστή αξιολόγηση σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των παικτών»

Για τις κίτρινες σε Τσεμπάκ και Κοσταντίνοφ:

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, συμβουλεύουμε τους ποδοσφαιριστές να είναι ψύχραιμοι. Ειδικά με το νέο κανονισμό, έχουμε δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές ώστε να μην τους χάνουμε, με εύκολες κάρτες. Ωστόσο υπήρξα ποδοσφαιριστής και τους κατανοώ. Έχουμε επιλογές ως ομάδα για να αντικαταστήσουμε αυτούς που θα λείπουν»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα