Ανόρθωση: Η σύσσωμη παραίτηση του Δ.Σ, παρελθόν και ο Μήτρου!

Ανόρθωση: Η σύσσωμη παραίτηση του Δ.Σ, παρελθόν και ο Μήτρου!

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης είναι ραγδαίες και πλέον επαληθευμένες! Το Δ.Σ της «Κυρίας» σύσσωμο υπέβαλε την παραίτηση του, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Γενικός Διευθυντής Μαρίνος Μήτρου.

Η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, το οποίο προ ημερών σας ενημέρωσε πρώτο για τις σκέψεις παραίτησης του Δ.Σ της Ανόρθωσης! Τα σύννεφα που υπήρχαν επάνω από τα διοικητικά της «Κυρίας», μετουσιώθηκαν στην απομάκρυνση των παραγόντων από το σωματείο.

Επίσης παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει και ο Γενικός Διευθυντής Μαρίνος Μήτρου, έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης! Μια προσωπικότητα βαθιά συνυφασμένη με τον «Φοίνικα», που υπήρξε και εκπρόσωπος τύπου της ομάδας και προσέφερε τα μέγιστα στη χρόνια παρουσία του στην ομάδα της Αμμοχώστου!

Αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα