Ανόρθωση: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σουσενάτσεφ

Ανόρθωση: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σουσενάτσεφ

Πάνος Λάρκος
σουσενατσεφ ιατρικα
Παίκτης της Ανόρθωσης πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρ Σουσενάτσεφ ο οποίος είναι στην Κύπρο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Αμμοχώστου ενισχύοντας έτσι σημαντικά την επιθετική της γραμμή.

Ο 26χρονος επιθετικός, Αρτούρ Σουσενάτσεφ, θα αποκτηθεί από την Χάποελ Μπερ Σεβά στην οποία ανήκει με τη μορφή δανεισμού και θα προσπαθήσει να αποτελέσει τον παίκτη που θα δώσει το εύκολο γκολ στην «Κυρία», κάτι το οποίο είναι εμφανές ότι απουσιάζει από την ομάδα.

Ο Οκκάς είχε τον Καζάκο διεθνή επιθετικό ψηλά στη λίστα και αφού δεν προχώρησαν οι άλλες προτεραιότητες που είχε κατέληξε στον Σουσενάτσεφ. Πολύ πιθανόν στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Πάφο να κάνει το ντεμπούτο του παίρνοντας χρόνο συμμετοχής. Πάντως, αγωνιστικά είναι σε καλή κατάσταση καθώς έκανε προετοιμασία με την ισραηλινή ομάδα και έπαιξε και σε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σουσενάτσεφ μένει μία θέση που θα προσπαθήσει η Ανόρθωση να καλύψει και αφορά αυτή του αμυντικού μέσου. Γίνονται διάφορες προσπάθειες για να μπορέσει η ομάδα να φέρει κάποιον μέσα στα οικονομικά πλαίσια που… αντέχει αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτές οι προσπάθειες καρποφορήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα