Ανόρθωση: Σκέτη τραγωδία, ανέτοιμη και τυχερή που γλύτωσε το διασυρμό

Ανόρθωση: Σκέτη τραγωδία, ανέτοιμη και τυχερή που γλύτωσε το διασυρμό

Newsroom
okkas_anorthosi
Χειρότερη και από την πρεμιέρα παρουσιάστηκε η Ανόρθωση στην Πάφο, με το τελικό 3-1 να την κολακεύει σαν σκορ, καθώς άνετα θα μπορούσε να φτάσει στα επίπεδα του 6-1, 7-1 ή και 8-1.

Για κάποιους μπορεί ο τίτλος μας να τους φαίνεται υπερβολικός. Είναι όμως η ωμή πραγματικότητα και στην Ανόρθωση επιβάλλεται να μάθουν να ζουν με την πραγματικότητα και τις αλήθειες. Η ομάδα στην Πάφο ήταν σκέτη τραγωδία. Είχε δυο βδομάδες ο Οκκάς και οι παίκτες του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι αλλά παρουσιάστηκαν χειρότεροι και από την πρεμιέρα.

Και όταν ο ίδιος ο προπονητής αναφέρει ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, αυτόματα είναι ξεκάθαρο ότι πρώτος την ευθύνη την έχει ο ίδιος. Ναι, η Ανόρθωση έχει ένα σωρό εξωδιοικητικά προβλήματα τα οποία την «πνίγουν» οικονομικά όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η εικόνα που παρουσίασε στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το 3-1 είναι κολακευτικό σκορ για την ομάδα του Οκκά. Το σκορ θα μπορούσε εύκολα να φθάσει στο 6-1, 7-1 ή και 8-1. Τα δοκάρια, οι επεμβάσεις του Ζίβκοβιτς που ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε αλλά και η αστοχία των παικτών της Πάφου ήταν ο συνδυασμός που το σκορ έμεινε στο χαμηλό και υποφερτό 3-1. Μπορεί να είναι υποφερτή όμως μία ήττα για μία ομάδα της εμβέλειας της Ανόρθωσης με τέτοια εικόνα; Φυσικά και όχι.

Και το χαμηλό μπάτζετ δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη δικαιολογία. Πρέπει να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές και να αντιληφθούν που βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε. Μπορεί η ομάδα να είναι στα χαμένα αλλά θα πρέπει και η τεχνική ηγεσία να βρει τον τρόπο να πάρει από τους παίκτες το καλύτερο δυνατό και όχι να παρουσιάζεται ανέτοιμη σε ένα ματς που είχε δυο βδομάδες να προετοιμαστεί και να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό που είδαμε στην Πάφο ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να παρουσιάσει η ομάδα.

Αν ήταν έτσι καλύτερα να βγάλουν όλοι την φανέλα και να μην πάνε καν για προπόνηση. Ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με την Ομόνοια εντός έδρας και με τέτοια εικόνα η Ανόρθωση δεν μπορεί να έχει τύχη. Αν θέλει να έχει ελπίδα και τύχη για κάτι καλό θα πρέπει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και να βγάλει στο γήπεδο μία άλλη… Ανόρθωση. Διαφορετικά θα αρχίσουμε και πάλι τα φύγε εσύ και έλα εσύ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα