ΑΕΚ Λάρνακας: Είδε πράγματα, είδε Αϊτόρ και διήμερο ρεπό

ΑΕΚ Λάρνακας: Είδε πράγματα, είδε Αϊτόρ και διήμερο ρεπό

Πάνος Λάρκος
μπεργκ παρουσιαση
Ικανοποιημένος φαίνεται πως έμεινε ο Χένινγκ Μπεργκ από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με την ΕΝΠ (1-0, 7/9), επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές με διήμερο ρεπό.

Σχεδόν δυο διαφορετικές ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Μπεργκ σε κάθε ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με την ΕΝΠ θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να δει όλους τους παίκτες του και να πάρει κάποιες σημαντικές σημειώσεις που θα του φανούν χρήσιμες στη συνέχεια.

Σημαντικό το φιλικό και για τον Αϊτόρ ο οποίος έπαιξε μία ώρα στο ματς και ο Μπεργκ του έδωσε όσο χρόνο ήθελε για να μπορέσει να αρχίσει να αποκτά ρυθμό και να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ο Ισπανός σταρ της ΑΕΚ είχε 2-3 καλές ενέργειες, με την ομάδα της Λάρνακας να κερδίζει 1-0 με το γκολ του Καμπρέρα να κρίνει εν τέλει την αναμέτρηση.

Τακτικά δεν άλλαξε κάτι ο Μπεργκ αλλά σίγουρα μέσα από ένα τέτοιο φιλικό μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Στα αξιοσημείωτα ότι η ΕΝΠ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει, με την ΑΕΚ αμυντικά να έχει εύκολο έργο.

Ο Μπεργκ μετά το φιλικό έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα