Μπεργκ: «Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα, στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε»

Μπεργκ: «Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα, στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε»

Newsroom
burg_aek_larnakas
Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεργκ, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Στην αναγκαιότητα να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεργκ, μετά την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είναι πολύ απογοητευτικό να χάνεις. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να παίζουν τόσο καλά εδώ και να ασκούν τέτοια πίεση στην Ομόνοια. Στο πρώτο μέρος είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές περισσότερες φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι και με το γκολ που δεχθήκαμε, με κόντρα που επωφελήθηκε ο Εβάντρο. Είχαν άλλη μια φάση με τον Στεπίνσκι και τίποτα άλλο. Δεν χρειάστηκε να ανησυχήσει ο τερματοφύλακας μας. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα τελειώνουμε τις φάσεις.»

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να έρθουν τα τρίποντα στα επόμενα παιχνίδια: «Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα. Ωστόσο, η νοοτροπία, η ποιότητα μας ήταν εξαιρετική. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα κάνουμε πολλές νίκες. Ήμασταν άτυχοι που δεν πήραμε τη νίκη στα δυο τελευταία ματς. Σήμερα, είχαμε έξι νέους παίκτες. Κάνουμε πρόοδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο και σήμερα, δεν το πήραμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα