ΑΠΟΕΛ: Ο Βέρμπιτς, το βαρύ συμβόλαιο, και η «καταληκτική» Δευτέρα

βερμπιτς αποελ update
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο παίκτης δεσμεύεται από τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η μεταγραφή του στους Γαλαζοκίτρινους είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα επιτευχθεί μόνο αν οι Πράσινοι υποχωρήσουν στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Πίτσι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ, ενισχύοντας έτσι το ήδη γεμάτο ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας, η οποία έχει ήδη προβεί σε 17 μεταγραφικές κινήσεις. Παρά τον υψηλό αριθμό προσθηκών, το μεταγραφικό παράθυρο για τους Γαλαζοκίτρινους παραμένει ακόμα ανοιχτό, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Η διοίκηση εξετάζει τις επιλογές στην αγορά και αναμένεται να προχωρήσει ανάλογα με τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Στη λίστα ενδιαφερόντων βρίσκονται οι Ραντζέλοβιτς και Βέρμπιτς, όμως οι διαπραγματεύσεις είναι άκρως απαιτητικές. Ειδικά στην περίπτωση του Βέρμπιτς, η οικονομική πτυχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς οι απολαβές του Σλοβένου μεσοεπιθετικού πλησιάζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως, όπως διαρρέεται.

Παρά τις πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή με τις «ευλογίες» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η τελική έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ο Βέρμπιτς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025. Οι Πράσινοι ζητούν από οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του παίκτη, κάτι που φαντάζει απίθανο για τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, αν ο ΠΑΟ δεν καταφέρει να βρει λύση (ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους συλλόγους), είναι πιθανό να δεχτεί να καλύψει μέρος των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση. Για την ώρα, όμως το σενάριο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Ο Βέρμπιτς αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2022, έχοντας πραγματοποιήσει 58 συμμετοχές με επτά γκολ και δύο ασίστ ως απολογισμό.


Η καταληκτική ημερομηνία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στην Κύπρο πλησιάζει, με τις ομάδες να έχουν περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (9/9) να εγγράψουν νέους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την προθεσμία, οι κανόνες αλλάζουν: διεθνείς μεταγραφές δεν επιτρέπονται πλέον, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο δανεισμοί παικτών που έχουν καταθέσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά στην ΚΟΠ.

Επίσης, από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με την προϋπόθεση ότι δεν είχαν συμβόλαιο από τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν συμμετείχαν σε μεταγραφή κατά την τρέχουσα περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα