ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με Βέρμπιτς και η στασιμότητα με Ραντζέλοβιτς

Newsroom
verbic_eurokinisi
Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, έχοντας βάλει στο στόχαστρο δύο ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα: τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος Πίτσι, που αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, έρχεται για να δώσει νέα πνοή στην επίθεση, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι επιδιώκουν να προσθέσουν ακόμη έναν ποιοτικό παίκτη στα άκρα. Η υπόθεση του Ραντζέλοβιτς έχει μείνει στάσιμη. Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Βέρμπιτς παρουσιάζει περισσότερη κινητικότητα, αλλά συναντά εμπόδια εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων του Παναθηναϊκού, που καθιστούν δύσκολη την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει χρονικούς περιορισμούς, καθώς η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Η επιλογή του ποδοσφαιριστή θα εξαρτηθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεων και τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Η απόκτηση του Βέρμπιτς, εφόσον επιτευχθεί, θα φέρει αλλαγές στο ρόστερ, με αποχώρηση κάποιου υπάρχοντος παίκτη.


Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να δώσει επιπρόσθετες επιλογές στην επιθετική του γραμμή, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες όσο και τις οικονομικές παραμέτρους που επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα