Ομόνοια: Στο ίδιο έργο θεατές, ζητούμενο να «σκοράρει στο 90’» - Το παλεύουν για διεθνή Αυστριακό!

Ομόνοια: Στο ίδιο έργο θεατές, ζητούμενο να «σκοράρει στο 90’» - Το παλεύουν για διεθνή Αυστριακό!

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Άλλη μια μεταγραφική περίοδος εκπνέει, άλλη μια φορά που η Ομόνοια «παίζει» με το χρόνο. Ζητούμενο… να σκοράρει στο 90’. Αυστριακός διεθνής στο στόχαστρο.

Οι φίλοι της Ομόνοιας στο ίδιο έργο θεατές, έχοντας συνηθίσει στην… αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των χρονοδιαγραμμάτων. Και όταν γράφαμε στις 4 του μήνα όταν και παρήλθε το χρονικό όριο για την ευρωπαϊκή λίστα, ότι υπάρχει ένα 5ήμερο για να πάρουν παίκτη οι «πράσινοι», τώρα κυριολεκτικά έχουμε φθάσει στο παρά ένα.

Και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Το βασανιστικό ερώτημα, του κατά πόσον θα αποκτηθεί ο σέντερ φορ που έχουν προκρίνει οι Αναστασίου-Νταμπράουσκας, παραμένει. Και θα απαντηθεί σήμερα, καθώς τα μεσάνυχτα πέφτει η αυλαία. Θα υπάρχει βέβαια το ανοικτό παράθυρο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου των ανέργων, αλλά και των δανεικών εντός συνόρων, αλλά συνήθως όταν φτάσουμε εκεί, το εγχείρημα δυσκολεύει κατά πολύ.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, όπως τα έχουμε περιγράψει ξεκάθαρα όλες αυτές τις μέρες. Μάλιστα η προσπάθεια έχει εντατικοποιηθεί τα τελευταία 24άωρα, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει και αδειάζει «επικίνδυνα»! Τώρα γιατί παρατηρείται αυτή η δυστοκία, μόνο οι έχοντες τα ηνία και την ευθύνη γνωρίζουν! Εξακολουθεί πάντως να υπάρχει η πίστη από τα ενδότερα της ομάδας, ότι η πολυπόθητη μεταγραφή θα υλοποιηθει ... έστω και στις καθυστερήσεις. Ίδωμεν.

Αυστριακός φορ στη λίστα

Στην κορυφή της «πράσινης» λίστας φιγουράρει μία εξαιρετική περίπτωση και οι «πράσινοι» το παλεύουν για να τον φέρουν στο «Ηλίας Πούλλος». Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για Αυστριακό διεθνή φορ, που αγωνίζεται στη Bundesliga Αυστρίας. Αν γίνει κατορθωτή η συγκεκριμένη κίνηση, εκτοξεύει την Ομόνοια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα