Ομόνοια: Μάνπριτ Σαρκάρια, ο εκλεκτός για το «9»

Ομόνοια: Μάνπριτ Σαρκάρια, ο εκλεκτός για το «9»

Newsroom
ΣΑΡΚΑΡΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ομόνοια προσπαθεί να κλείσει τον Μάνπριτ Σαρκάρια για τη θέση του επιθετικού, παρά το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σε συνέχεια του πρωινού μας ρεπορτάζ, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης του παίκτη που έχουν «στοχεύσει» στην Ομόνοια για τη θέση του επιθετικού.

Ο Μάνπριτ Σαρκάρια φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των «πρασίνων» που δουλεύουν την περίπτωση, παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Στούρμ Γκρατς.

Πρόκειται για μια δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη περίπτωση, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να θέλουν έστω και στο παρά πέντε να ενισχύσουν το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Σαρκάρια είναι 28 ετών, έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Αυστρίας, ενώ μετράει 91 γκολ και 70 ασίστ σε σύνολο 339 συμμετοχών με Στούρμ Γκρατς και Αούστρια Βιέννης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα