Ομόνοια: Θα κλείσει οριστικά ή όχι την Παρασκευή το «ανοικτό παράθυρο» μεταγραφής ;

Ομόνοια: Θα κλείσει οριστικά ή όχι την Παρασκευή το «ανοικτό παράθυρο» μεταγραφής ;

Newsroom
omonoia_proponisi_
Συνεχίζεται ο απόηχος της απόφασης της Ομόνοιας να μην πάρει 3ο φορ, την ίδια στιγμή που ο Βάλντας Νταμπράουσκας υποδέχεται διαδοχικά τους διεθνείς του, με την ευχή όλοι να γυρίσουν υγιείς, ενόψει ΑΕΚ.


Οι προσπάθειες για απόκτηση επιθετικού πάντως… θα συνεχιστούν, αφού υπάρχει ανοικτό το «παράθυρο» των άνεργων παικτών, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου Βέβαια, όπως παραδέχθηκε ο Ανδρέας Δημητρίου στις χθεσινές του τοποθετήσεις «οι πιθανότητες για να συμβεί δεν είναι πολύ μεγάλες».


Μάλιστα αυτό το «παράθυρο» ενδέχεται να κλείσει πολύ πιο νωρίς και συγκεκριμένα την Παρασκευή. 13 Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να δηλωθεί στην ΚΟΠ η τελική λίστα, με τους ποδοσφαιριστές του «πρασίνου» ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις. Με απλά λόγια εάν δηλωθούν στην Ομοσπονδία οι Μπέζους και Μπάκιτς, αυτομάτως η Ομόνοια δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή επιθετικού.

Αντιθέτως, εάν ένας εκ των δύο μείνει εκτός, επικρατέστερο σενάριο είναι να εγγραφεί ο Ουκρανός( πάει εξαιρετικά η αποθεραπεία του συμμετέχει σε σημαντικά κομμάτια της προπόνησης και υπολογίζεται περί τα τέλη Οκτωβρίου), τότε θα υπάρχει ανοικτή μία θέση, όπερ μεθερμηνευόμενο, το έχουν πάρει απόφαση οι Αναστασίου-Νταμπράουσκας να κινηθούν για άνεργο ή και δανεικό εντός συνόρων.

Προσθέτοντας έστω και την ύστατη, έναν ακόμη φορ στο ρόστερ. Αλλιώς θα «τραβήξουν το κουπί» οι Στεπίνσκι, Κακουλλής και ενίοτε, όποτε παραστεί ανάγκη, θα «βαφτιστούν ψεύτοφόρ» οι Αλιούμ, Σεμέδο, ίσως και ο Ατζίλι. Να πούμε ότι υπάρχει και η επιλογή του νεαρού ταλαντούχου διεθνούς Άγγελου Νεοφύτου, τον οποίο ο Λιθουανός κόουτς έχει συμπεριλάβει στις πλείστες αποστολές αγώνων.

Στα της προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι τις Δευτέρας με την ΑΕΚ, η σκέψη είναι στραμμένη στο ιατρικό δελτίο και δη στους Ελάντερ, Χαραλάμπους, Μασούρα και Κούσουλο. Καθημερινώς αξιολογούνται και προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα, σε σχέση με ποιους τελικά θα έχει στη διάθεση της, η τεχνική ηγεσία. Πάντως από τα πλάνα προπόνησης που δημοσίευσε η ομάδα, ανεβάζουν ρυθμούς, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα κομμάτια αυτής. Σήμερα έχει δοθεί ρεπό και από την Πέμπτη άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» και focus στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα