Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Πλησιάζει το Λεμεσιανό ντέρμπι και περιμένουν τα… σπουδαία από την ΚΟΠ!

Σάββας Νεοκλέους
apollon_ael_kop
Την ερχόμενη Κυριακή (15 Σεπτεμβρίου 2024) είναι προγραμματισμένο η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» το ντέρμπι της Λεμεσού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, αυτό μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Εδώ και μέρες, μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, οι δύο ομάδες της συμπρωτεύουσας με διάφορους τρόπους εξέφρασαν τα παράπονα τους από τις διαιτησίες που είχαν στα πρώτα τους παιχνίδια για αυτή τη σεζόν και είχαν επαφές και… αιτήματα στην ΚΟΠ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Στα ίδια μήκη κύματος κινήθηκαν, ζητώντας, συγκεκριμένα, όπως στο προσεχές Λεμεσιανό ντέρμπι οριστούν ξένοι διαιτητές (ρεφ, βοηθοί, VAR). Από την 1η Σεπτεμβρίου το Gazzetta Cyprus σας είχε ενημερώσει για τις σκέψεις των διοικήσεων των δύο Λεμεσιανών ομάδων.

Είναι γεγονός πως στην ΚΟΠ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση για το τι πρόκειται να πράξουν για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Το.. αίτημα και των δύο ομάδων είναι ενώπιον τους, εντούτοις, το δίλημμα ΚΟΠ, Επιτροπής Διαιτησίας, είναι πως εάν ξεκινήσει τώρα από νωρίς, από την 3η αγωνιστική, να έρχονται ξένοι ρεφ, βοηθοί και varίστες, τότε θα υπάρχει… προηγούμενο, καθώς στη συνέχεια οποιαδήποτε ομάδα αιτείται κάθοδο ξένων, τότε θα το εστιάζουν στο τι έγινε για το προσεχές Λεμεσιανό ντέρμπι.

Αυτή τη στιγμή, όπως είχαμε σημειώσει και στο ρεπορτάζ μας την 1η Σεπτεμβρίου, φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση, θέληση, από ΚΟΠ για κάθοδο ξένου VARίστα μονάχα, αλλά από τη στιγμή που μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, υπάρχουν ακόμη δύο μέρες, οι επαφές, διεργασίες θα είναι ακόμη αρκετές για το τι πρόκειται να αποφασίσει ο κύριος Μεσσίνα, σε συνεννόηση με τον κύριο Κούμα.

Νίκος Κίρζης, Κώστας Κωνσταντίνου, Απόλλων και ΑΕΛ, αναμένουν την οριστική απόφαση του… παλατιού της Έγκωμης, εάν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα τους εξ ολοκλήρου ή όχι!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα