Νέα Σαλαμίνα: Διάψευση για Ικόκο

Νέα Σαλαμίνα: Διάψευση για Ικόκο

Newsroom
ikoko 5/4
Ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, παραχώρησε δηλώσεις, μέσω των οποίων επί της ουσίας διέψευσε ολότελα τις οποιεσδήποτε φήμες και πληροφορίες ανέκυψαν σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας της Αμμοχώστου προς την περίπτωση του Τζόρνταν Ικόκο.

Ο δεξιός μπακ που αυτή την στιγμή βρίσκεται χωρίς ομάδα, όπως ανακύπτει από τα λεγόμενα ανθρώπων εντός της ομάδας δεν απασχολεί. Μετά την αποδέσμευσή του από την Πάφο, ο Ικόκο δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με τις φημολογίες για παραμονή του στην Κύπρο να «φουντώνουν», δίχως όμως να υφίσταται ακόμα κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιεζεκιήλ:

«Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι στο ψάξιμο ποδοσφαιριστή. Είμαστε φουλ και το ρόστερ μας είναι πλήρες. Αν βρούμε μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας τότε θα προχωρήσουμε στην απόκτησή του. Δεν υπάρχει κάτι για τον Ικόκο. Πολλοί είναι οι παίκτες που προτείνονται στην ομάδα μας, όμως, όπως είπα, αυτή τη στιγμή είμαστε φουλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα