ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει η πρώτη εμφάνιση Λαΐφη

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει η πρώτη εμφάνιση Λαΐφη

Newsroom
λαιφης αποελ αφιερωμα
Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης κατέγραψε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά για τη φετινή σεζόν, συμμετέχοντας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής Κύπρου απέναντι στο Κόσοβο. Η παρουσία του σε αυτό το παιχνίδι έδωσε ώθηση στη φυσική του κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πλέον επιστρέψει στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ, όπου αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον Ζοζέ Ντομίνγκες στο προσεχές παιχνίδι με την Καρμιώτισσα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, η ένταξή του στην ομάδα εννοείται πως προσδίδει σημαντική εμπειρία και σταθερότητα στην αμυντική γραμμή.

Η μεταγραφή του Λαΐφη έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις του συλλόγου για τη φετινή περίοδο, και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν με ενδιαφέρον την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημη αναμέτρηση, προσδοκώντας να δουν τη γνωστή του ποιότητα στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα