ΑΠΟΕΛ: Στην… πρίζα ο Ζοζέ Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Στην… πρίζα ο Ζοζέ Ντομίνγκες

Newsroom
dominguez_plano
Ο ΑΠΟΕΛ στρέφει την προσοχή του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι, όπου μοναδικός στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες καλείται να διαχειριστεί απουσίες, αλλά η ομάδα παραμένει αποφασισμένη να φύγει με το τρίποντο από το «Τάσος Μάρκου». Η απουσία του Πίτσι, λόγω της εγγραφής του μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αποτελεί απώλεια, αλλά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει στη διάθεσή του αρκετές λύσεις.

Παράλληλα, η κατάσταση των τραυματιών παρακολουθείται με προσοχή. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Μπέλετς θα καταφέρει να αγωνιστεί, ενώ οι Σούσιτς και Ντονγκαλά παραμένουν ερωτηματικά. Ο Ντβάλι, από την πλευρά του, εκμεταλλεύεται τον επιπλέον χρόνο για ανάσες, ενώ ο Μάγιερ πιθανόν να απουσιάσει εκ νέου. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κοσταντίνοφ και Μπα, με τον Χριστοδούλου να παραμένει εκτός.

Παρά τις δυσκολίες, ο Ντομίνγκες διαθέτει μεγάλο ρόστερ, που του επιτρέπει να διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ ανταγωνιστικό. Ο Πορτογάλος έχει πλήρες έμψυχο υλικό για να παρατάξει αξιόμαχο σύνολο, έτοιμο να διεκδικήσει το μέγιστο σε έναν αγώνα όπου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα