ΑΠΟΕΛ: Οι προκλήσεις αρχίζουν από το Παραλίμνι

ΑΠΟΕΛ: Οι προκλήσεις αρχίζουν από το Παραλίμνι

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς με το ανεβασμένο Παραλίμνι (18/9,19:00) με στόχο να συνεχίσει τις νίκες.

Μετά την επικράτηση απέναντι στην Καρμιώτισσα, ο ΑΠΟΕΛ στρέφει το βλέμμα του στο επόμενο τεστ. Η ομάδα της Λευκωσίας προετοιμάζεται για το ταξίδι στο «Τάσος Μάρκου», όπου την περιμένει το ανεβασμένο Παραλίμνι σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με ελάχιστο χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις, ο Ζοζέ Ντομίνγκες και οι παίκτες του αναμένεται να αντιμετωπίσουν μια απαιτητική εβδομάδα.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο αγώνες υψηλής έντασης, και οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν το ρόστερ καθιστούν τη σωστή διαχείριση ακόμα πιο επιτακτική. Οι πιθανές αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι στο τραπέζι, καθώς ο Ντομίνγκες σχεδιάζει να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά την αυριανή συνάντηση στο Παραλίμνι, ακολουθούν η Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή και η σπουδαία αναμέτρηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην Πάφο την επόμενη Τετάρτη. Η ένταση αυτών των αγώνων απαιτεί μέγιστη συγκέντρωση, καθώς ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να διατηρήσει τον υψηλό ρυθμό του και να παραμείνει μέσα στους βασικούς του στόχους, σε μια περίοδο γεμάτη απαιτήσεις και προκλήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα