ΑΕΚ Λάρνακας: Με μπροστάρη τον Αϊτόρ για το «διπλό» στο ΓΣΠ

ΑΕΚ Λάρνακας: Με μπροστάρη τον Αϊτόρ για το «διπλό» στο ΓΣΠ

Newsroom
αιτορ γσπ
Ο ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας (16/9), κόντρα στην Ομόνοια και να ηγηθεί της προσπάθειας για το μεγάλο «διπλό» στο ΓΣΠ.

Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και γι’ αυτό ο Τσάβι Ρόκα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον πείσει να αφήσει την Αθήνα, τον Παναθηναϊκό και πιθανόν και καλύτερες προτάσεις για να έρθει στην ΑΕΚ. Από το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, ο Ισπανός καλείται να αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που παίρνει.

Ο λόγος για τον Αϊτόρ ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας και να ηγηθεί της προσπάθειας για το μεγάλο «διπλό» στο ΓΣΠ. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει έρθει για τα μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι ένα τέτοιο στο οποίο καλείται ο Ισπανός να δείξει την ποιότητα του.

Πέρα από τον Αϊτόρ υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Όπως ο Πονς που πιθανότατα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα ηγηθεί της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Ένας παίκτης που και πέρσι έδειξε πόσο χρήσιμος και σημαντικός είναι για την ομάδα της Λάρνακας. Μπορεί και να κρατήσει μπάλα στην μεσαία γραμμή μοιράζοντας παιχνίδι αλλά και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει κινδύνους. Στην άμυνα επίσης δεν αποκλείεται να έχουμε την χρησιμοποίηση του Ρομπέρζ.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι ο Μπεργκ δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Έτσι όλο αυτό διάστημα είχε και την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα.

Με Ακρίτα εντός…

Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ έπεσε στα μαλακά στην κλήρωση του κυπέλλου μιας και θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας μέσα στο ΑΕΚ Αρένα. Μία αναμέτρηση που θα είναι και μία ευκαιρία για δοκιμές για τον Νορβηγό τεχνικό ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα σε ένα ματς που δεν θα είναι υψηλών απαιτήσεων.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα