ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Θα προτιμούσες να μην έπαιζες καλά και να κέρδιζες ή να έβγαζες αυτήν την εικόνα και να μην έπαιρνες τίποτα;»

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Θα προτιμούσες να μην έπαιζες καλά και να κέρδιζες ή να έβγαζες αυτήν την εικόνα και να μην έπαιρνες τίποτα;»

Newsroom
kuriakos_dimitriou.jpg Alternative text
Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή και έκανε την δική του αποτίμηση για το χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Η δεύτερη σερί ήττα σε ντέρμπι για την ΑΕΚ, σίγουρα έχει γεννήσει εν γένει ανησυχίες στην ομάδα, με τον εκπρόσωπο τύπου, Κυριάκο Δημήτριου, να τοποθετείται επί του ζητήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει πιο κλασσική ερώτηση. Θα προτιμούσες να μην έπαιζες καλά και να κέρδισες ή να έβγαζες αυτήν την εικόνα και να μην έπαιρνες τίποτα; Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες και δυστυχώς δεν στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Κάναμε Τρίτη κατά σειρά βελτιωμένη εμφάνιση, ακόμη πιο καλή εικόνα, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε».

«Το γεγονός είναι πως το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ άδικο για την εικόνα και την προσπάθεια. Όταν ήταν ακόμη και ο ίδιος ο Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας ίσως να μην θυμάται τέτοια εικόνα (σ.σ. σε ημίχρονο). Τι μας μένει; Η προσπάθεια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και να μας δώσει πίσω το ποδόσφαιρο αυτά που θα διεκδικήσουμε».


«Όταν ρώτησαν τον ίδιο τον προπονητή τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα απάντησε πως χρειάζονται καλύτερα τελειώματα ή καλύτερες αποφάσεις στην τελική προσπάθεια και να έχουμε καλύτερες επιλογές και προϋποθέσεις για το θετικό αποτέλεσμα».

«Με την εικόνα που είχαμε με την Ομόνοια δείχνουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και πλέον η νίκη στο επόμενο παιχνίδι είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και οφείλεις να συνεχίσεις και να μην σε πάρει από κάτω. Εφόσον πιστεύεις και συνεχίσεις με αυτόν τον ρυθμό και αυτό το πλάνο θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

«Βλέπουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πάντα οφείλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μόνο έτσι θα γινόμαστε καλύτεροι. Αγωνιστικά θα δούμε την κατάσταση του Άνχελ Γκαρθία ο οποίος ήταν στον πάγκο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Είναι αμφίβολος ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Θα έχουμε λογικά τον Γιώργο Ναούμ και από αύριο θα δούμε για τους υπόλοιπους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα