ΑΕΚ Λάρνακας: Κέρδισε, χάνοντας στο ΓΣΠ και έστειλε μηνύματα

ΑΕΚ Λάρνακας: Κέρδισε, χάνοντας στο ΓΣΠ και έστειλε μηνύματα

Newsroom
aek_larnakas
Στην χθεσινή ήττα από την Ομόνοια, η ΑΕΚ Λάρνακας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όπου η ομάδα της ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

Δεν διαφωνούμε ότι μία ήττα είναι πάντα ήττα και οι χαμένοι βαθμοί δεν μπορούν να επιστρέψουν με τίποτα. Υπάρχουν όμως και κάποιες ήττες οι οποίες έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία. Μία τέτοια ήταν η χθεσινή που γνώρισε η ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια. Μία ήττα η οποία ήρθε μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Μία εμφάνιση η οποία κυρίως στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Κράτησε μπάλα, κέρδισε όλες τις μονομαχίες και δεν άφησε την ομάδα του Νταμπράουσκας να κάνει το παραμικρό στο ματς και απλά αμυνόταν με τον Φαμπιάνο και τον Παναγιώτου να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τις επιθετικές ορμές της ΑΕΚ.

Φοβερή εμφάνιση από τον Φαράζ ο οποίος έκανε γιο-γιο τον Χαμάς και σε κάθε επιθετική του προσπάθεια μύριζε γκολ, ενώ ο Μπεργκ έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα. Εξέπληξε με την επιλογή του να ρίξει τον Εκπολό στο αριστερό άκρο της άμυνας ελέω και των ενοχλήσεων του Γκαρσία. Μία επιλογή που του βγήκε μιας και τα πήγε πολύ καλά.

Στην μεσαία γραμμή ο Πονς θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό όπου κέρδιζε μονομαχίες, ανέβαινε, μοίραζε παιχνίδι και γενικά «έδεσε» ξανά με τον Γκουστάβο και τον Ροντέν. Το μόνο που έλειψε από την εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν το γκολ. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ακόμη δουλειά. Ο Ανγκιέλσκι πιθανόν να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση όταν πάρει φανέλα βασικού από τον Μπεργκ. Ένας Μπεργκ που από τον πάγκο έδειξε αμεσότητα, έκανε αλλαγές και βοήθησε την ομάδα του. Κάτι για το οποίο στο παρελθόν δέχθηκε κριτική ότι δεν κάνει.

Αποθέωση


Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος της ΑΕΚ παρά την ήττα στα social media δηλώνει ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος με την ομάδα του. Αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει τέτοιες εμφανίσεις μέσα στο ΓΣΠ μπροστά σε 12000 κόσμο, τότε σίγουρα κάτι καλό δημιουργεί ο Μπεργκ. Ο στόχος που ήταν η νίκη δεν ήρθε αλλά μέσα από τέτοια εμφάνιση έχει κερδίσει κάποια πράγματα, πάνω στα οποία καλείται να χτίσει και να δώσει συνέχεια.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα