ΑΠΟΕΛ: Η στροφή 180 μοιρών που απαιτείται

ΑΠΟΕΛ: Η στροφή 180 μοιρών που απαιτείται

Newsroom
apoel 12g
Εν όψει του ερχόμενου παιχνιδιού κόντρα στην Καρμιώτισσα, η ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες χρειάζεται να δείξει σημάδια βελτίωσης, αφήνοντας πίσω τα λάθη και την απογοήτευση των τελευταίων εμφανίσεων.

Η πίεση για το ΑΠΟΕΛ είναι πλέον στο ζενίθ, καθώς η απογοητευτική αρχή στη σεζόν τόσο εντός συνόρων με την ήττα από τον Εθνικό, όσο και στην Ευρώπη, έχει επιτείνει την ανάγκη για άμεση αντίδραση. Με το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα να πλησιάζει, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε σταυροδρόμι, καθώς η κατάκτηση των πρώτων τριών βαθμών φαντάζει επιτακτική, όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Η ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες χρειάζεται να δείξει σημάδια βελτίωσης, αφήνοντας πίσω τα λάθη και την απογοήτευση των τελευταίων εμφανίσεων. Η πορεία προς την ανάκαμψη δεν επιτρέπει άλλη απώλεια βαθμών, ειδικά σε μια σειρά από απαιτητικά παιχνίδια που περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις σε διάστημα 23 ημερών. Το «πρόγραμμα-φωτιά» καθιστά επιτακτική την ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε τακτική εφαρμογή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του, γνωρίζει καλά ότι τα περιθώρια στενεύουν. Η φυσική κατάσταση που έδειξε να αποτελεί αδυναμία στα πρώτα παιχνίδια, βελτιώνεται σταδιακά, ενώ τακτικές αλλαγές είναι προ των πυλών για το επικείμενο ματς. Ο Ντομίνγκες αναμένεται να προβεί σε ανανεώσεις στο αρχικό σχήμα, με το βλέμμα στραμμένο στην άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα