ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος: «Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή που πήρε το πρωτάθλημα»

ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος: «Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή που πήρε το πρωτάθλημα»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος: «Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή που πήρε το πρωτάθλημα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και δεν πήραμε βαθμό. Οι βαθμοί που χάθηκαν είναι πολύ σημαντικοί. Αν δεις ότι πέρυσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα μεταξύ μας αποτελέσματα με την ΑΕΚ… Γνωρίζουμε τι σημαίνει να μην κάνεις νίκη για δεύτερη αγωνιστική. Πέρυσι δεν είχαμε νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Ξέρουμε τι έχει ανάγκη η ομάδα και τι θέλει ο κόσμος. Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή που πήρε το πρωτάθλημα. Ο κ. Ντομίνγκεζ είπε ότι το ρόστερ είναι καλύτερο από πέρυσι διότι έχει περισσότερες επιλογές. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι έγινε πέρυσι και σε μόλις λίγες προπονήσεις διαπιστώνει αυτό το πράγμα, τότε είναι στο δικό του χέρι να αποδείξει αυτό που αναγνωρίζει»

Για την προετοιμασία στη διακοπή: «Κάναμε μία προσθήκη, τον Πίζι – έτσι προφέρεται το όνομά του. Προέκυψε ένα πρόβλημα, ο Ανδρέας Χριστοδούλου ένιωσε ένα μυϊκό πρόβλημα, ο έλεγχος έδειξε ένα οίδημα και θα μείνει εκτός για μία βδομάδα και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με Καρμιώτισσα κι ΕΝΠ.Δεν πήγαμε με την καλύτερη ψυχολογία. Σε μια διακοπή είναι πιο ευχάριστο να συνοδεύεται με θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι ένα τρίμηνο με διακοπές, ελπίζω στα επόμενα διαστήματα να μας συνοδεύουν με καλά αποτελέσματα. Το πλάνο κύλησε όπως εκπονήθηκε από το τεχνικό επιτελείο. Στο πρώτο 10ήμερο δόθηκε βαρύτητα στην ενδυνάμωση και τη φυσική κατάσταση. Σήμερα είναι πιο σημαντική η προπόνηση καθώς θα εκτιμηθεί η κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών κι αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή»

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Πίζι: «Από τη δεύτερη μέρα που ήρθε μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Έκανε και κάποια έξτρα προγράμματα. Το πότε θα είναι στην αποστολή, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ένα 24ωρο. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω»

-Για την κατάσταση του Λαΐφη: «Κάθε μέρα προπόνησης βελτιώνει την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή. Αναμέναμε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, οι συγκυρίες δεν το έφεραν έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα