ΑΠΟΕΛ: Για τη 10η «πράξη» κυριαρχίας στο Παραλίμνι

ΑΠΟΕΛ: Για τη 10η «πράξη» κυριαρχίας στο Παραλίμνι

Newsroom
apoel
Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει απόψε στο Παραλίμνι με έναν ξεκάθαρο στόχο: να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του στην έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος (18/9, 19:00), η ομάδα της Λευκωσίας έχει ισχυρό κίνητρο να διατηρήσει την απόλυτη κυριαρχία της απέναντι στους βυσσινί.

Η στατιστική προϊστορία της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι εντυπωσιακή: ο ΑΠΟΕΛ μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες στο «Τάσος Μάρκου», έχοντας σημειώσει 25 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις τρία. Το απόλυτο των νικών αυτών προσφέρει μια σαφή εικόνα της κυριαρχίας της Λευκωσιάτικης ομάδας στο Παραλίμνι, και απόψε διεκδικεί τη δέκατη συνεχόμενη επιτυχία.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα της ΕΝΠ το 2021, όταν επικράτησε με 2-0 μέσα στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ασταμάτητος όταν αγωνίζεται στο Παραλίμνι. Η τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι θετικό στο «Τάσος Μάρκου» ήταν το μακρινό 2010/11, όταν κέρδισαν με 1-0. Από τότε, η ομάδα της Λευκωσίας διατηρεί το αήττητο στην έδρα των βυσσινί, ενώ οι ισοπαλίες είναι εξίσου σπάνιες, με την τελευταία να έχει καταγραφεί τη σεζόν 2009/10.

Ο ΑΠΟΕΛ, με την παράδοση να είναι με το μέρος του, θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στο ενεργητικό, αντλώντας επιπλέον ώθηση και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα