Ανόρθωση: Τα δυο σενάρια του Οκκά και ο Μπράουν που πλησιάζει

Ανόρθωση: Τα δυο σενάρια του Οκκά και ο Μπράουν που πλησιάζει

Newsroom
οκκασ μεσος απο ισραηλ
Την πιο δύσκολη φετινή της αποστολή έχει να δώσει η Ανόρθωση η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο όπου θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτόν για να φύγει με κέρδος από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι και να προσέξει αμυντικά και επιθετικά να βελτιώσει τις αδυναμίες που είχε στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο Γιάννης Οκκάς προσπάθησε στη διακοπή να δουλέψει με τους παίκτες του και να δει κάποια πράγματα όσον αφορά την βελτίωση που ψάχνει για να μπορέσει να είναι διεκδικητική απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι πολύ πιο έτοιμος αγωνιστικά αλλά και πιο ποιοτικός.

Αγωνιστικά εκτός είναι οι Παρούτης, Τεϊσέιρα και Ιωάννου με τον Οκκά να δείχνει προτίμηση σε τριάδα στην άμυνα αν και κάνει σκέψεις ακόμη και για τετράδα. Φαίνεται κατά τη διάρκεια της βδομάδας να δούλεψε στις προπονήσεις και το 4-2-3-1 και το 5-4-1.

Σε περίπτωση που προτιμήσει το 5-4-1 που φαντάζει και το πιο πιθανό θα δούμε ενδεκάδα με Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μουγκαμπί, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλο, Κίκο, Αρτυματά, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Γκιούρτσο και Ράφα Λόπες.


Αν πάει σε ένα 4-2-3-1 τότε θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Χρυσόπουλος και θα δούμε στο αρχικό ενδεκάδα με Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μλάντοβιτς, Μουγκαμπί, Κίκο, Αρτυματά, Ρόγκουλιτς, Χρυσοστόμου ή Σπόλιαριτς, Γκιούρτσο, Γούλερι ή Θεοδώρου και Ράφα Λόπες.

Με κόσμο στο πλευρό της…

Αν και είναι ένα μακρινό ταξίδι για τον κόσμο της Ανόρθωσης εντούτοις τα 800 μόλις εισιτήρια που είχε η ομάδα στη διάθεση της εξαντλήθηκαν πολύ νωρίς και έστω και αυτοί οι λίγοι θα είναι στο πλευρό της «Κυρίας» σε αυτή τη δύσκολη έξοδο. Θα δώσουν και αυτοί ότι μπορούν από την κερκίδα για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Πλησιάζει ο Μπράουν

Η Ανόρθωση στοχεύει σε ενίσχυση με ένα μέσο ποδοσφαιριστή και όπως γράψαμε από χθες το όνομα του Μόργκαν Μπράουν είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και είναι σε επαφές η διοίκηση της ομάδας με τον Άρη για το δανεισμό του. Ο Άγγλος μέσος είναι εκτός πλάνων της ομάδας της Λεμεσού και αυτό διευκολύνει τα πράγματα. Ο Μπράουν είναι μία πενταετία στην Κύπρου, από τα 19 του χρόνια και όταν ο Άρης βρισκόταν ακόμη στη Β΄ κατηγορία.

Ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα μας και το εκτόπισμα της Ανόρθωσης και στα 24 του χρόνια αυτό που θέλει και που επιδιώκει είναι να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα που θα είναι. Και στην Ανόρθωση θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα