Καρμιώτισσα: Το πρόσωπο ο κόουτς Αυγουστή και με ζητούμενο τη… ζημιά!

Καρμιώτισσα: Το πρόσωπο ο κόουτς Αυγουστή και με ζητούμενο τη… ζημιά!

Σάββας Νεοκλέους
sofronis_odigies
Η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ για την 3η αγωνιστική της Cyprus League.

Τις τελευταίες μέρες στην Καρμιώτισσα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ασχολήθηκαν, θέλοντας ή μη, και με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή, μιας και το όνομα του Κύπριου τεχνικού… παίζει για να είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών.

Από την πρώτη στιγμή, η διοίκηση και δη ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, με ανακοινώσεις και δηλώσεις, διέψευσαν τα πάντα περί αυτού του ζητήματος, μιας και επισημάνθηκε ούτε δεν υπάρχει κάποια πρόταση ενώπιον τους για τον Κύπριο τεχνικό.

Πέρα αυτού, όμως, ο Σωφρόνης Αυγουστή, είναι σήμερα και ένα από τα πρόσωπα της βραδινής αναμέτρησης, μιας και στο παρελθόν πέρασε από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Όπως και να ‘χει, η Καρμιώτισσα, μετά το διπλό τη 2η αγωνιστική μέσα στο «Τάσος Μάρκου» επί της ΕΝΠαραλιμνίου θέλει το βαθμολογικό κέρδος και να γίνει και η ομάδα των Πολεμιδιών που θα… κεράσει και άλλη πίκρα στον ΑΠΟΕΛ, μετά τον Εθνικό Άχνας στη 2η αγωνιστική όπου κέρδισε στο ΓΣΠ τον πρωταθλητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα