Νέα Σαλαμίνα: Ερυθρόλευκες απαντήσεις, ερυθρόλευκα μηνύματα

Νέα Σαλαμίνα: Ερυθρόλευκες απαντήσεις, ερυθρόλευκα μηνύματα

Newsroom
nea_salamina
Με τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας με ανατροπή στην ανατροπή, η Νέα Σαλαμίνα επιβεβαίωσε ότι η φετινή ομάδα είναι πιο ποιοτική και πολύ πιο γεμάτη από την περσινή.

Η Νέα Σαλαμίνα έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας (3-2) ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν η ομάδα που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και έστειλε πολύ θετικά μηνύματα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου όμως με την εικόνα και την αντίδραση της επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί έλεγαν. Ότι η φετινή Νέα Σαλαμίνα είναι πιο ποιοτική και πολύ πιο γεμάτη από την περσινή. Και αυτό φάνηκε χθες. Ο Χριστοδούλου βοήθησε με τις αλλαγές του την ομάδα, την έκανε πιο επιθετική και απαιτητική και ήρθε η νίκη και το πρώτο τρίποντο.

Ένα τρίποντο που δίνει τεράστια ψυχολογία και απίστευτη ώθηση σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ενόψει της συνέχειας. Οι φίλοι της ομάδας που έκαναν το κοντινό ταξίδι για το Δασάκι επιβραβεύθηκαν και στο τέλος είχαμε το πρώτο «Ντίρλι-ντίρλι» της νέας χρονιάς και στόχος είναι να τραγουδήσουν παίκτες και κόσμος μαζί πολλές φορές ακόμη το αγαπημένο τους «Ντίρλι-ντίρλι».

Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την Νέα Σαλαμίνα η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Πάφο εκτός έδρας στο εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής και ακολουθούν κατά σειρά ΑΠΟΕΛ εκτός, ΑΕΚ εντός, Ανόρθωση εκτός, ΑΕΛ εντός και Άρης εκτός.

Η ανάρτηση της Νέας Σαλαμίνας, με την αφιέρωση της νίκης στο βοηθό προπονητή Λούκα Οικονόμου για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα