Απόλλων - ΑΕΛ: Στον…αέρα η διεξαγωγή του ντέρμπι!

Newsroom
απολλων αελ επεισοδια
Προέκυψε αναστάτωση έξω από το «Αλφαμέγα», με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματίες.

Λίγο πριν τη σέντρα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, πλήθος κόσμου συνωστίστηκε στις πύλες του «Αλφαμέγα», με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Η αστυνομία προέβη σε χρήση δακρυγόνων προκαλώντας τραυματισμούς.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης τοποθετήθηκε για το θέμα και είπε τα ακόλουθα:

«Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση. Υπάρχει ρίψη δακρυγόνων, υπάρχουν τραυματίες είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε ενημέρωση από την αστυνομία και αναλόγως θα πράξουμε».

Με την σειρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου είπε:

«Ελπίζουμε να διεξαχθεί αυτή την φορά το παιχνίδι και όχι όπως την προηγούμενη φορά στο κύπελλο που δεν άρχισε. Δεν μας αφορά εμάς αλλά την αστυνομία το συγκεκριμένο ζήτημα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συγγενείς και φίλοι στην κερκίδα και της ΑΕΛ και θέλουμε να διεξαχθεί ένας αθλητοπρεπής αγώνας σε όλους τους τομείς».

Θα ακολουθήσει σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί το ματς.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα