Απόλλων - ΑΕΛ: Οριστική αναβολή του ντέρμπι!

Newsroom
οριστικη αναβολη αελ απολλων
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ αναβλήθηκε μετά από απόφαση της αστυνομίας.

Η τύχη του μεγάλου Λεμεσιανού ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, κατόπιν απόφασης της αστυνομίας.

Πριν τη σέντρα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στις θύρες του «Αλφαμέγα», με αποτέλεσμα να γίνει συνωστισμός, με τις αρχές να προβαίνουν σε χρήση δακρυγόνων.

Από την επέμβαση αυτή προέκυψαν τραυματισμοί, για τους οποίους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, καταδικάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την κατάσταση οι υπεύθυνοι.

Οι αρχές νωρίτερα κάλεσαν τους φίλους των φιλοξενούμενων να βγουν εκτός γηπέδου για να γίνει ξανά ο έλεγχος, πράγμα που δεν έγινε στο χρονικό διάστημα που ορίστηκε (15 λεπτά).

Ο κόσμος άρχισε να λαμβάνει ξανά θέση στην κερκίδα, όμως στη συνέχεια η αστυνομία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε η ανακοίνωση της οριστικής αναβολής του ντέρμπι.

1

2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα