Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Είσοδος της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο!

Newsroom
eisodos_astinomias
Η οριστική διακοπή του Λεμεσιανού ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, συνοδέυτηκε από είσοδο της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο και τοποθέτηση τους μπροστά στην κερκίδα όπου βρίσκονται οι οπαδοί των «Κίτρινων».

Δυσάρεστη εξέλιξη έμελλε να έχει το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, με την αστυνομία να επιβάλλει την οριστική διακοπή του αγώνα! Έπειτα από την σχετική ανακοίνωση που βγήκε στα μεγάφωνα του «ΆλφαΜέγα», οι ειδικές μονάδες ασφαλείας έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και τοποθετήθηκαν μπροστά στην κερκίδα των «Αελίστων».

Σύμφωνα με σχετική και επίσημη ανακοίνωση η Αστυνομία «δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα». Σίγουρα επρόκειτο για μια εξέλιξη που γεννάει εν γένει ανησυχία για το ζήτημα της ελεύθερης και οργανωμένης μετακίνησης εκτός έδρας οπαδών και θα απασχολήσει πολύ τις επόμενες ημέρες, για ένα ματς του οποίου η έκβαση θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την είσοδο της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο:

apollon ael astinomia

apollon ael kerkida

apollon ael mat

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα