Απόλλων - ΑΕΛ: Οι δηλώσεις του αρχηγού της αστυνομίας για την αναβολή του ντέρμπι

Newsroom
παπαθεοδωρου
Ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας μίλησε στην κάμερα της Cytavision σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Μετά την αναβολή του ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, ο αρχηγός της αστυνομίας εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Παπαθεοδώρου:

«Πριν απ' το παιχνίδι ευρέθηκε τσάντα με πυρσούς και μολότοφ.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μπήκαν στις κερκίδες χωρίς να δεχθούν έλεγχο ρίχνοντας σπρέι στους αστυνομικούς και τους επιτηρητές και κάθισαν στις κερκίδες. Θέλοντας να προβούμε στον κατάλληλο έλεγχο, ζητήσαμε να βγουν όλοι έξω, να γίνει έλεγχος και να ξαναμπούν στο γήπεδο.

Δυστυχώς αυτό κράτησε μέχρι τις 8 παρά. Αρχικά βγήκαν έξω κάποιοι απ' αυτούς, κάποιοι δεν πέρασαν από έλεγχο και άρχισαν να επιστρέφουν πίσω. Εκ των πραγμάτων, επαναλάβαμε στον διαιτητή ότι αυτός ο αγώνας δεν μπορούσε να αστυνομευθεί με ασφάλεια. Είναι αυτά που η πολιτεία απεύχεται.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα