ΑΕΚ Λάρνακας: Πλήγμα με Γκαρσία, χάνει και Εθνικό

ΑΕΚ Λάρνακας: Πλήγμα με Γκαρσία, χάνει και Εθνικό

Newsroom
angel_garcia
Από ιατρικές εξετάσεις (MRI) πέρασε χθες ο Άνχελ Γκαρσία μετά και το πρόβλημα που είχε και το οποίο τον άφησε εκτός ενδεκάδας από το ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Ισπανός αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας και θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Ο Γιώργος Ναούμ που έμεινε εκτός από τον αγώνα με την Ομόνοια αναμένεται να είναι στο πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και αυτό που μετέφερε στα αποδυτήρια είναι την πίστη και την σιγουριά του ότι η ομάδα θα μπορέσει να πάρει άμεσα τις νίκες που θέλει και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αυτό που θα χρειαστεί είναι δουλειά στο σκοράρισμα κάτι που ίσως βοηθήσει αισθητά όταν ο Ανγκιέλσκι μπει πιο ενεργά και δημιουργικά στην ομάδα. Ο Καμπρέρα ψάχνεται αν και με την Ομόνοια έκανε καλό ματς και έδωσε πολλά, όμως λείπει το γκολ από την ομάδα της Λάρνακας και αυτό είναι κάτι που θα το ψάξει κόντρα στον Εθνικό για να πάρει και τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Κανείς δεν θέλει να ανοίξουν οι αποστάσεις από την κορυφή από τόσο νωρίς γιατί θα είναι δύσκολο να επανέλθει η ομάδα, γι’ αυτό και η νίκη με την ομάδα της Άχνας είναι μονόδρομος. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αναμένεται μετά και την εικόνα που έβγαλε η ΑΕΚ στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια, παρά την ήττα, να στηρίξει αρκετός κόσμος την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα