Πάφος, Ματθαίου: «Είδαμε κάποια περιστατικά στην κερκίδα μας, που μάς δυσαρέστησαν»

Πάφος, Ματθαίου: «Είδαμε κάποια περιστατικά στην κερκίδα μας, που μάς δυσαρέστησαν»

Newsroom
ματθαιου παφος
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», σχετικά με τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (18/9,4-0), αλλά και για τις παραβατικές συμπεριφορές από μερίδα κόσμου της ομάδας.

Εξαιρετικά ευχαριστημένους βρήκε τους Παφίτες η επομένη της νίκης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, με το ευρύ 4-0.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» για το εξ αναβολής ματς των Γαλάζιων, για το Super Cup απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για παραβατικές συμπεριφορές που έχουν εντοπιστεί ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς της Τετάρτης (18/9):

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και το σκορ. Καθαρίσαμε από το ημίχρονο και δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να ελπίζει. Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές. Τι άλλο να πούμε πραγματικά για αυτήν την ομάδα… Ξεπεράσαμε το μουδιασμένο ξεκίνημα και έχουμε πλέον αυτά που έλειπαν από την ομάδα. Υπάρχει ισορροπία, συνοχή, ομοιογένεια, όλοι έχουν καλή απόδοση και από αυτούς που αρχίζουν και αυτοί που μπαίνουν ως αλλαγή και παίρνουμε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

«Όταν μιλούσαμε μετά από τους ευρωπαϊκούς αγώνες στεκόμασταν σε τρία πράγματα που έπρεπε να φτιάξει η ομάδα. Την αμυντική λειτουργία που δείχνει πως έχει βελτιωθεί, το δεύτερο ήταν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, πλέον βλέπουμε την ομάδα να έχει εννέα γκολ σε τρεις αγώνες. Ο Ζάιρο τρία γκολ, ο Άντερσον μπαίνει αλλαγή και σκοράρει σε κάθε ματς, ο Ντράγκομιρ σκόραρε επίσης, ο Πέπε και άλλα. Θεωρώ πως στους πρώτους τρεις αγώνες είχε καλή απόδοση κατά τη διάρκεια και των τριών αγώνων και αυτό είναι το τρίτο σημείο. Πριν δεν είχε τον απαιτούμενο ρυθμό σε διάρκεια».

Για το Super Cup: «Έχουμε τον αγώνα με την ΑΕΛ την Κυριακή και μετά έχουμε το Super Cup με τον ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι με τον Άρη πριν από τα ευρωπαϊκά, οπότε είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για τον αγώνα με την Πέτροκουμπ στην Ευρώπη»

«Με το πρόσωπο που δείχνουμε αυτή τη στιγμή, είπαμε πολλές φορές πως κτίστηκε η ομάδα για μεγάλα πράγματα. Ο μεγάλος στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για διακρίσεις. Η ομάδα ορίζει αυτήν την εικόνα με τις εμφανίσεις της αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι διότι πολλά μπορεί να αλλάξουν με ένα – δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεν βλέπουμε τον Μάιο, βλέπουμε την Κυριακή και το ματς με την ΑΕΛ».

Αν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία: «Δεν θυμάμαι τέτοιο στατιστικό, με τέσσερα γκολ και τρία φάουλ υπέρ. Νομίζω δεν ξανάγινε. Δεν θέλω να επεκταθώ, παραπέμπω στην κάρτα των στατιστικών και κρούω τον κώδωνα. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι εύκολο να μιλάς και να ρίχνεις την ευθύνη αλλού όταν δεν κερδίζεις, αλλά είναι κάτι που ήθελα να πω», είπε αφήνοντας να νοηθεί πως η διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο κυρίως δεν έκανε απόλυτα σωστά τη δουλειά της.

Για τον Κβίντα που ήταν και πάλι εκτός αποστολής: «Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, είναι κανονικά στον κατάλογο και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία πότε θα τον έχει στην αποστολή».

Αν θα γίνει άλλη κίνηση ή εάν θα παραχωρηθεί κάποιος παίκτης: «Ηρεμία στα μεταγραφικά, δεν έχω ενημέρωση για οποιαδήποτε άλλη προσθήκη, αποχώρηση ή δανεισμό σε άλλη ομάδα. Υπάρχει ένα παράθυρο μέχρι το τέλος του μήνα, κρατάμε την πόρτα ανοικτή, αλλά δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τους 300 οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας που έκαναν το μακρινό ταξίδι και υποστήριξαν την ομάδα τους σε κόσμια πλαίσια και τους δικούς μας για τη στήριξη».

Για τις παραβατικές συμπεριφορές μερίδας κόσμου της Πάφου: «Είδαμε κάποια περιστατικά στην κερκίδα μας που μας δυσαρέστησαν, δεν θα επεκταθώ, είναι καλό τώρα που η ομάδα είναι στην καλύτερη κατάστασή της να μην έχουμε τέτοιες συμπεριφορές στην περκίδα μας. Αλίμονο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να προβαίνουμε σε ενέργειες και πράξεις που μπορούν να ζημιώσουν την ομάδα, να επιφέρουν πρόστιμα και να διώξουν τον κόσμο από το γήπεδο.

Η ομάδα κάνει το παν για να είναι προσβάσιμη η είσοδος στο γήπεδο σε όλους και δεν θέλουμε ενέργειες που μπορεί να αποτρέψουν φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο. Είμαστε εδώ και χάρη στον κόσμο μας και δεν θέλουμε τέτοιες συμπεριφορές και καλούμε τον κόσμο να τις αποφεύγει».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα