Ανόρθωση: Ενδιαφέρον της Κυρίας για τον Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ

Ανόρθωση: Ενδιαφέρον της Κυρίας για τον Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ

Newsroom
κρικοβιακ ανορθωση
Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για τον Πολωνό αμυντικό, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και στη Σαουδική Αραβία. Προχωρημένες οι επαφές των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Οκκάς συνεχίζει να αναζητά τον παίκτη που θα βοηθήσει στα μετόπισθεν, με τον Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ιθυνόντων της Ανόρθωσης.

Ο 34χρονος Πολωνός είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά το πέρασμα που είχε απο τη Σαουδική Αραβία και τις Άμπχα και Αλ Σαμπάμπ.

Ο ίδιος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας μάλιστα αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ Αθηνών, το 2022, καταγράφοντας εννέα εμφανίσεις με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ για την Ένωση. Εκτός αυτού, έχει κατακτήσει δύο Europa League με τη Σεβίλλη (14/15,15/16) ενώ έχει θητεύσει και σε Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεμς, Μπορντό, αλλά και Γουέστ Μπρομ.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Κρικόβιακ έχει σπάσει το φράγμα των 100 εμφανίσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας, για την οποία έχει σκοράρει πέντε φορές.

Ο παίκτης έχει συζήτήσει με την Ανόρθωση, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα