Ανόρθωση: Κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά της Κυρίας

Ανόρθωση: Κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά της Κυρίας

Newsroom
anorthosis 19/9
Καθοριστικές ώρες για τα διοικητικά της Ανόρθωσης, καθώς όλα μπορούν να ανατραπούν στη Γενική Εκλογική Συνέλευση της Πέμπτης (19/9), που θα αναδείξει το νέο ΔΣ. Εν αναμονή και της τοποθέτησης των οργανωμένων που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Στις 17:30 είναι ορισμένη η Γενική Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης μέσα από την οποία αναμένεται να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της ομάδας στα διοικητικά. Αν και δεν έχει κατατεθεί συνδυασμός και ενδιαφέρον από κάποιό ή κάποια άτομα, δεν αποκλείεται αυτό να ανατραπεί σήμερα, αν και μοιάζει ένα απομακρυσμένο σενάριο.

Τα δεδομένα από την στιγμή που δεν υπάρχει συνδυασμός είναι τα ακόλουθα: τα μέλη θα αποφασίσουν αν θα υπάρξει νέα εκλογική Συνέλευση για να βρεθεί χρόνος να προκύψει συνδυασμός ή αν θα οριστεί από τα μέλη πρόεδρος που θα μπορέσει να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες συνδυασμό που θα εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση.

Τα πιο πάνω σενάρια είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, έτσι το πιο πιθανό είναι να διοριστεί Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα έχει την ευθύνη της ομάδας μέχρι να οριστεί νέα Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Τη δική του σημασία και το δικό του ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση των οργανωμένων οι οποίοι ανέφεραν ότι θα μιλήσουν και θα πουν πράγματα με λεπτομέρειες. Κάτι που τα μέλη και ο κόσμος περιμένουν μιας και πολλά ακούγονται και κυκλοφορούν για διάφορα θέματα και η θέση των οργανωμένων που παρακολουθούσαν από πολύ κοντά τις εξελίξεις των τελευταίο καιρό έχει τη δική της σημασία.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα