Ομόνοια: Η ομάδα τη δουλειά της με τη μέγιστη σοβαρότητα για το διπλό

Ομόνοια: Η ομάδα τη δουλειά της με τη μέγιστη σοβαρότητα για το διπλό

Newsroom
dabraouskas_omonoia_proponisi
Η Ανόρθωση που «καίγεται» κυριολεκτικά για βαθμούς ξεπροβάλλει για την Ομόνοια, δεν αλλάζει ο στόχος του διπλού και η συνέχεια της αλάνθαστης πορείας της ομάδας στην Cyprus League.

Το Τριφύλλι με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή δύσκολη έξοδο, ξεκαθαρίζει για Ατζίλι, Λοΐζου και Μασούρα.


Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η ιστορία της Ανόρθωσης, υπερκεράσουν τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο και ως εκ τούτου, την Ομόνοια την περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι. Όπως είναι κάθε αναμέτρηση με την Κυρία. Και από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο στο προπονητικό στο Γέρι, γνωρίζουν ότι θα βρουν απέναντι τους μια παθιασμένη ομάδα και ένα εξίσου παθιασμένο κοινό.

Και θα πρέπει οι πράσινοι να κατέλθουν στο χορτάρι του «ΠΑΠ» άριστα προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Η 4η διαδοχική νίκη, που αν έρθει θα έχει πολλαπλά ωφέλη, θα χρειαστεί κόπο και μόχθο, σε ένα ματς απαιτήσεων, όπως θα είναι το αυριανό. Η Ομόνοια επιβάλλεται να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη από την μετριότατη εικόνα που είχε με την ΑΕΚ, ώστε με βάση την ποιότητα της, να πάρει το πολύ σπουδαίο διπλό.

Κάναμε αναφορά τις προηγούμενες μέρες για ανάγκη από πλευράς του κυρίου Νταμπράουσκας να ανοίξει το rotation, γιατί ο μαραθώνιος και δη σε συνάρτηση με την Ευρώπη, δεν βγαίνει με 13-14 παίκτες. Αλιούμ, Κίτσος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου είναι παίκτες που απαραίτητως θα κληθούν να πάρουν φανέλα, δε βάζω στην ίδια κατηγορία τους Χαραλάμπους, Ατζίλι, Ελάντερ, καθώς πριν τον τραυματισμό τους, τους υπολόγιζε ο κόουτς.

Όλοι αυτοί θα χρειαστούν, το ίδιο και ο Μπεζούς που θα γυρίσει με το καλό τις επόμενες εβδομάδες, με την ευχή στη «φαρέτρα» να προστεθεί και ένας ακόμη φορ, έχοντας υπάρξει επιτέλους αίσιο τέλος στο σήριαλ του καλοκαιριού.

Με τον Γιόβετιτς εξακολουθεί να υφίσταται μια οικονομική διαφορά, ο παίκτης έχει 1-2 προτάσεις, δεν τον συγκινούν όμως ιδιαίτερα. Ένα 10ημερο μας απομένει, για να δούμε τι θα δούμε από τη Ομόνοια!
Επανερχόμενοι στα του αυριανού ματς, ο Ατζίλι προπονείται σε φουλ ρυθμούς και επιστρέφει. Κάποιες πιθανότητες έχει ο Λοΐζου, αντίθετα δεν προλαμβαίνει ο Μασούρας.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα